25.10. NHL: New Jersey Devils – Washington Capitals | Jatkuuko Devilsin vahvat otteet kentällä?

25.10.2022 Klo. 02:00

New Jersey Devils

Panos
1.5/5

New Jersey Devils ja Washington Capitals taistelevat sarjapisteistä NHL:ssä maanantain ja tiistain välisenä yönä. Kiekko putoaa Prudential Centerin jäähän kello 02:00.

Devils pelillisesti vahva

New Jersey Devils on aloittanut kautensa todella vahvasti, vaikka saldona on kolme voittoa ja kaksi tappiota maalierolla 14:14. Devils aloitti kautensa kahdella tappiolla, mutta nyt se porskuttaa kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa. Devils on löytämässä pikkuhiljaa maalivireensä, mutta vieläkin parannettavaa löytyy viimeistelytehokkuuden osalta. Kotijoukkue Devils on luonut järisyttävän paljon maalipaikkoja alkukauden peleissä ja samalla ollut jokaisessa pelaamassaan pelissä hallitsevampi osapuoli.

Devils on kuluvalla kaudella todella hankala vastus kenelle tahansa, ja sen Devils on kyennyt jo osoittamaan kauden ensimmäisissä otteluissa. Devils on luonut otteluissa todella paljon maalipaikkoja ja ylipäätään laukonut todella aktiivisesti kiekkoa maalille. Washington Capitals tulee olemaan vaikeuksissa Devilsin käsittelyssä, sillä heidän puolustuspelaaminen on tuttuun tapaan aivan hirveää katsottavaa. Devils on luistelu- ja hyökkäysvoimainen joukkue, joka on alkukaudella ollut todella vakuuttava hyökkäyssuuntaan.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Capitalsin puolustuspelissä ei muutoksia

Vierasjoukkue Washington Capitals on pelannut kuluvalla kaudella kuusi ottelua, joista saldona on kolme voittoa ja kolme tappiota maalierolla 19:21. Capitalsin pelaamisessa ei ole tapahtunut oikeastaan muutosta viime kaudesta mihinkään suuntaan – hyökkäyspelaaminen toimii ja on viihdyttävää, mutta puolustussuuntaan ongelmia löytyy enemmän kuin laki sallii. Capitalsin puolustus ei tule pääsemään helpolla, kun vahvasti hyökkäyssuuntaan pelaava Devils asettuu vastaan.

Capitalsin kokoonpanosta on poissa Tom Wilson, Connor Brown, Nicklas Bäckström sekä polkukone Carl Hagelin. Kotijoukkue Devils pääsee lähtemään otteluun käytännössä aivan täysin terveellä kokoonpanolla. Kyseessä on Metropolitan divisioonan sisäinen kamppailu, joten jaossa on tärkeitä pisteitä. Kykeneekö Capitalsin puolustuspelaaminen pitämään Devilsin luistelu- ja hyökkäysvoimaisen joukkueen pimennossa? Helppoa se ei ainakaan tule olemaan.

Kotijoukkue vahvoilla

Kotijoukkue New Jersey Devils on kyseisessä otteluissa vahvoilla. Devilsin hyökkäyspelaaminen on ollut todella vakuuttavaa, vaikka se on kyennyt vasta 14 maalia tekemään vastustajan selän taakse. Capitalsin osalta pelaamisessa on tuttuun tapaan suuria ongelmia omassa päässä, ja se ei välttämättä ole hyvä asia Devilsin kaltaista joukkuetta vastaan, joka kykenee luomaan ottelussa kuin ottelussa laadukkaita maalipaikkoja.

Devilsin voitolle tarjotaan herkullista kerrointa, johon tartumme ehdottomasti. Devils pelaa kotonaan, ja se on ollut pelillisesti huomattavasti tasapainoisempi kuin Capitals. Devils on luonut otteluissaan huomattavasti enemmän maalipaikkoja kuin Capitals ja samalla kotijoukkueen puolustuspelaaminen on ollut paljon paremmassa jamassa. Kyseessä on Metropolitan divisioonan sisäinen ottelu, joten jaossa on äärimmäisen tärkeitä pisteitä. Devilsin suurin kilpakumppani kuluvalla kaudella on juuri Capitals, joten vain ja ainoastaan voitto kelpaa tästä pelistä. Liuskalle valitaan Devilsin herkullinen 2,35 kerroin.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!