25.1. NHL: New Jersey Devils – Vegas Golden Knights | Vierailijoilla huolia kokoonpanonsa kanssa

25.1.2023 Klo. 02:30

New Jersey Devils

Panos
1/5

New Jersey Devils ja Vegas Golden Knights kohtaavat toisensa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä NHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Newarkissa Prudential Centerissä, jossa kiekko putoaa jäähän kello 02:30.

Vegas kärsii loukkaantumisista

Vegas Golden Knights aloitti oman NHL-kautensa todella mallikkaasti, mutta nyt se kärsii jälleen kerran viime kauden tapaan lukuisista loukkaantumisista. Vegasin otteet ovat heikentyneet rutkasti merkittävien poissaolojen myötä. Brett Howden, Mark Stone, Shea Theodore, Zach Whitecloud, Daniil Miromanov, Pavel Dorofeyev sekä Will Carrier ovat poissa pelaavasta kokoonpanosta. Varsinkin Vegasin puolustuskalusto on ottanut osumaa, kun Whitecloud ja Theodore ovat poissa takalinjoilta.

Vegas hävisi edellisen ottelunsa Arizona Coyotesille lukemin 4-1, eikä se ole tällä hetkellä muutenkaan hyvässä tulosvireessä. Viiden edellisen ottelun aikana se on voittanut ainoastaan kertaalleen, jolloin Washington Capitals kaatui lukemin 6-2. Jack Eichelin tähdittämä ykköskenttä on ollut todella hiljainen lähiaikoina, eikä Vegas ole ylipäätään pelannut laadukasta kiekkoa lähiaikoina. Nyt se saa vastaansa Metropolitan-divisioonan toiseksi parhaimman joukkueen.

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Devils laadukkaampi joukkue

New Jersey Devils lähtee ensi yön otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Se omistaa tällä hetkellä huomattavasti laadukkaamman pelaajamateriaalin, ja se on paremmassa tulosvireessä. Vegasin poissaolot vaikuttavat valitettavasti joukkueen suorittamiseen. Devils on luistelu- ja tulivoimainen joukkue, joka tykkää hyökätä erittäin paljon. Vegasin alakerta tulee olemaan hankaluuksissa Devilsin kaltaista joukkuetta vastaan.

Devils on pelannut kuluvalla kaudella 46 ottelua, joista saldona on 30 voittoa ja 16 tappiota maalierolla 160:120. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,48 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,61 maalin verran. Vegas on vuorostaan pelannut kuluvalla kaudella 48 ottelua, joista saldona on 29 voittoa ja 19 tappiota maalierolla 153:138. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,19 maalia vastustajan verkon perukoille, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,88 maalin verran.

Devils nappaa voiton

Vegasin tilastot näyttävät tällä hetkellä vielä hyvältä, mutta todellisuudessa pelaamisessa on suuria ongelmia. Se pelaa huomattavasti heikommassa divisioonassa, joten se on päässyt pelaamaan heikompia joukkueita vastaan enemmän. Vegasin poissaolot ovat suuret ja se näkyy selkeästi pelikentällä. Devils lähtee yön otteluun selkeänä ennakkosuosikkina materiaali- ja kotietunsa turvin. Jack Hughesin tähdittämä Devils tulee pitämään itsellään kiekkokontrollin ja rummuttamaan hyökkäysvoittoista peliään Vegasin päädyssä. Vierailijoiden alakerta ei tule tästä ottelusta selviämään ehjin nahoin. Liuskalle valitaan kotijoukkue Devilsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,95.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!