24.11. NHL: New Jersey Devils – Toronto Maple Leafs | Devils jahtaamassa historiallista voittoa

24.11.2022 Klo. 02:00

New Jersey Devils

Panos
1.5/5

New Jersey Devils ja Toronto Maple Leafs kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Ottelu pelataan Newarkissa Prudential Centerissa, jossa kiekko putoaa jäähän kello 02:00.

Devils hurjassa vireessä

New Jersey Devils on hurjassa vireessä. Se on pelannut kuluvalla kaudella 19 ottelua, joista saldona on 16 voittoa ja kolme tappiota maalieron ollessa 73:44. Devils on voittanut 13 ottelua putkeen, ja seuraavalla voitolla se pistäisi historiankirjat uuteen uskoon. Koko organisaation pisin voittoputki on 13 ottelua, johon Devils on kyennyt vuosina 2001 ja 2022. Nyt Devils-leirillä on oivallinen paikka hakea historiallinen voitto, kun vastaan asettuu loukkaantumisista kärsivä Toronto Maple Leafs.

Devils on edistyneissä tilastoissa NHL:n kärkipäätä monessakin eri asiassa, joka ei tule yllätyksenä. Devilsin puolustus- ja maalivahtipelaaminen on toiminut äärimmäisen hyvin, eivätkä vastustajat pääse mässäilemään maalipaikoilla. Devils on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,84 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,32 maalin verran. Erikoistilannepelaaminen on hyvällä mallilla Devils-leirillä, eli kokonaisvaltaisesti paketti on hyvin kasassa.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Torontolla huolia takalinjoilla

Vierasjoukkue Toronto Maple Leafs ei ole aloittanut omaa NHL-kauttaan vielä odotetulla tavalla. Se on pelannut kuluvalla kaudella 20 ottelua, joista saldona on 10 voittoa ja 10 tappiota maalierolla 59:54. Toronto on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,95 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,70 maalin verran. Hurjasta tulivoimasta tunnettu Toronto ei ole vielä parhaimmassa mahdollisessa iskukyvyssä.

Toronto sai edellisessä ottelussa todella huonoja uutisia, sillä useampi puolustaja tippui kesken kaiken pois – Toronto joutui pelaamaan ottelun loppuun vain neljällä puolustajalla. Morgan Rielly, Jake Muzzin ja T.J. Brodie ovat poissa Toronton takalinjoilta, joka tulee näkymään pakosti joukkueen suorittamisessa. Seuraavaksi vastaan asettuu New Jersey Devils, joka hamuaa historiallista voittoa. Devils tulee pitämään kiekkokontrollin itsellään, ja luomaan pitkiä hyökkäyksiä vastustajan päähän – selviääkö Toronton puolustuskalusto ehjin nahoin?

Toronto altavastaajan roolissa

Kotijoukkue New Jersey Devils lähtee yön otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Se porskuttaa hurjassa 13. ottelun mittaisessa voittoputkessa, ja seuraavalla voitolla se pistää historiankirjat uuteen uskoon. Devilsin pelaamisessa ei ole tällä hetkellä ainuttakaan osa-aluetta, joka ei toimi. Torontolla on suhteellisen suuria huolia oman puolustuskalustonsa kanssa, kun kolme jäätäviä minuutteja pelaavia pakkeja on ulkona kuvioista. Devils on äärimmäisen laadukas ja laaja joukkue, jonka pelaaminen ei roiku vain ja ainoastaan yhden kentällisen varassa. Tällä hetkellä Toronto on aivan täysin altavastaajan roolissa. Liuskalle valitaan New Jersey Devilsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 2,20.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!