8.3. NHL: New Jersey Devils – Toronto Maple Leafs | Toronton sentteriosasto heikossa hapessa

8.3.2023 Klo. 02:00

New Jersey Devils

Panos
1.5/5

New Jersey Devils ja Toronto Maple Leafs kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Ottelu pelataan Newarkissa Prudential Centerissä, jossa kiekko putoaa jäähän kello 02:00.

Toronto koki kovia edellisessä kamppailussa

Vierasjoukkue Toronto Maple Leafsin vierailu Vancouverissa ei mennyt aivan niin kuin elokuvissa. Ryan O’Reilly sai kiekon käteensä, jonka seurauksena sormi murtui. John Tavares lanattiin muutaman kerran kamppailussa kunnolla pystyyn ja on ensi yön kamppailun sivussa. O’Reillyn ja Tavaresin poissaolot heikentävät Toronton keskikaistaa hurjasti. Auston Matthews, Sam Lafferty, David Kampf ja Pontus Holmberg ovat ensi yön kamppailussa keskikaistalla.

Yleensä kahden pelaajan poissaolot eivät vaikuta joukkueen suorittamiseen, mutta kahden erinomaisen sentterin puuttuminen vaikuttaa pelaamiseen. William Nylander viilettää nyt samassa kentässä Sam Laffertyn ja Calle Järnkrokin kanssa. Alexander Kerfoot on nostettu ykköskenttään ja Michael Bunting viilettää vuorostaan neloskentässä – Buntingin otteet eivät ole olleet parhaimmasta päästä valmentaja Sheldon Keefen mielestä. Toronton pieni ketjuruletti voi pistää pelin hieman sekaisin.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Devils takoo tulosta

New Jersey Devils porskuttaa jälleen kerran hyvässä tulosvireessä. Viiden edellisen kamppailun aikana se ei ole jäänyt kertaakaan pisteittä, joten se on kohtuullisen kovassa tulosvireessä. Edellisessä kamppailussa Devils onnistui voittamaan Arizona Coyotesin vasta jatkoajan jälkeen lukemin 5-4, mutta se dominoi kenttätapahtumia suvereenisti. 26-vuotias Timo Meier nähtiin viime pelissä ensimmäistä kertaa Devils-paidassa ja kyseinen herra onnistui heti tinttaamaan kiekon verkon perukoille.

Devils omistaa nyt äärimmäisen laadukkaan hyökkäyskaluston, joka kykenee tekemään tulosta ihan millä tahansa kentällisellä. Dawson Mercer on viimeaikoina ollut todella kovassa tikissä pisteiden valossa ja Jack Hughesin kentällinen sai rutkasti lisää tulivoimaa Meierin tulon myötä. Devils pääsee pelamaan Torontoa vastaan, jolla on huolia oman sentteriosastonsa kanssa. Toronton puolustuskykyä koetellaan poissaolojen myötä, ja Devilsin vauhdikas hyökkäyspelaaminen saattaa tuottaa hieman ongelmia Toronto-leiriin.

Devils ennakkosuosikkina

New Jersey Devils lähtee ensi yön kamppailuun nykyisiä kertoimia suurempana ennakkosuosikkina. Toronton sentteriosasto ei ole optimaalinen ja se näyttelee isoa osaa kamppailussa. Devils ja Maple Leafs ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kaksi kertaa, joissa molemmissa Devils on ollut pelillisesti niskan päällä – voitot ovat kuitenkin tasan 1-1. Devils pääsee lähtemään kamppailuun paremmista lähtökohdista kuin vierasjoukkue Toronto Maple Leafs. Liuskalle valitaan Devilsin voitto varsinaisella peliajalla herkullisella 2,25-kertoimella.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!