15.3. NHL: New Jersey Devils – Tampa Bay Lightning | Tampan tuloksellinen pelaaminen sakkaa

15.3.2023 Klo. 01:00

New Jersey Devils

Panos
1/5

New Jersey Devils ja Tampa Bay Lightning kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Ottelu pelataan Newarkissa Prudential Centerissä, jossa kiekko putoaa jäähän kello 01:00.

Tampalla menossa heikompi hetki

Tampa Bay Lightning on ajautunut koko NHL-kautensa heikoimpaan tulosvireeseen suhteellisen kriittisellä hetkellä. Kausi alkaa olemaan lopussa ja pelin pitäisi tässä vaiheessa olla suhteellisen hyvin kasassa, mutta Tampan osalta se ei ole. Tampa on edellisen 10 ottelun aikana voittanut ainoastaan kolme kamppailua, jotka ovat tulleet Chicagoa, Philadelphiaa ja Detroitia vastaan. Edellisen kamppailunsa Tampa hävisi Winnipeg Jetsille maalein 2-3 – tässä ottelussa Tampa oli kuitenkin pelillisesti laadukkaampi, mutta tuloksien osalta ei.

Seuraavaksi Tampa vierailee Newarkissa, jossa se saa vastaansa yhden NHL:n vaarallisimmista joukkueista. Devils omistaa äärimmäisen laadukkaan nipun, jolla ei ole omassa pelissään ongelmia millään osa-alueella. Devils porskuttaa kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa ja viimeisimmässä kamppailussa se kaatoi Carolina Hurricanesin kotonaan suvereenisti 3-0. Tampan joukkuetta koetellaan kovaa, kun se joutuu pelaamaan todella hankalia vastustajia vastaan ja pelaaminen ei ole missään nimessä omalla tasolla.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Devils parempi suorittaja

On ehkä jopa hieman outoa sanoa, mutta Devils on tällä hetkellä joukkueena parempi kuin kestomenestyjä Tampa Bay. Devilsin dominointi hyökkäyspäässä tulee tuottamaan ongelmia Tampalle, jonka puolustuspeli on ollut todella ala-arvoista viimeaikoina. Devils on luistelu- ja tulivoimainen joukkue, joka luo ottelussa kuin ottelussa useita laadukkaita maalipaikkoja. Se omistaa kolme todella hyvää kentällistä, eikä pelaaminen roiku ainoastaan yhden tuloskentän varassa. Devilsin puolustuskalusto on ollut kuluvalla kaudella selvästi parempi kuin Tampalla. Andrei Vasilevski voittaa maalivahtien kaksinkamppailun Vitek Vanecekia vastaan.

Devils on pelannut kuluvalla kaudella 66 ottelua, joista saldona on 44 voittoa ja 22 tappiota maalierolla 233:174. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,53 maalia vastustajan verkon perukoille, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden ainoastaan 2,64 maalin verran. Devilsin puolustuspelaaminen on ollut äärimmäisen laadukasta kuluvan kauden osalta. Tampa on pelannut kuluvalla kaudella 67 ottelua, joista saldona on 39 voittoa ja 28 tappiota maalierolla 231:204. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,45 maalia ja omissa on soinut ottelua kohden 3,04 maalin verran.

Jatkuuko Tampan ahdinko?

Tampa on aloittanut pelaamaan hieman paremmin, mutta tuloksellisesti se ei ole vielä säväyttänyt. Nyt Tampa joutuu taas todella kovan paikan eteen, kun vastaan astelee äärimmäisen vaarallinen Devils. Kotijoukkueen voitolle tarjoillaan herkullista 2,30-kerrointa, joka on aivan liikaa tämän hetkistä Tampaa vastaan. Toki jokainen peli on aina omansa ja uusia mahdollisuuksia aukeaa, mutta Tampan pelaaminen ei satumaisesti parane muutamassa päivässä. Devils lähtee kamppailuun nykyisiä kertoimia suurempana suosikkina ja siihen me tartumme. Liuskalle valitaan Devilsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 2,30.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!