30.10. NHL: New Jersey Devils – Columbus Blue Jackets | Laine ja kumppanit Devilsin kimppuun

30.10.2022 Klo. 20:00

New Jersey Devils

Panos
1.5/5

New Jersey Devils ja Columbus Blue Jackets taistelevat runkosarjapisteistä sunnuntain prime time -ottelussa. Pelipaikkana toimii Prudential Center, jossa kiekko putoaa keskiympyrään suunnilleen kello 20:00.

Devils hallitsee otteluita

Kotijoukkue New Jersey Devils on aloittanut kautensa todella vahvasti, vaikka tuloksellisesti se ei aivan vielä siltä näytä. Devils on pelannut kuluvalla kaudella kahdeksan ottelua, joista saldona on viisi voittoa ja kolme tappiota maalierolla 24:22. Tällä hetkellä power rankingissa Devils on kolmantena koko sarjassa, joten pelaaminen on oikeasti ollut vakuuttavaa. Devils on hallinnut käytännössä jokaista pelaamaan peliä kuluvalla kaudella, mutta aivan kaikkia se ei ole pystynyt voittamaan.

Devils on koko NHL:n neljänneksi eniten laukonut kiekkoa kohti vastustajan maalia, kun taas vuorostaan omiin laukauksia on tullut koko NHL:n toiseksi vähiten. Devilsin kaksi heikointa aluetta ovat viimeistelytehokkuus ja maalivahtipeli – Devils luo äärimmäisen paljon maalipaikkoja ottelussa kuin ottelussa, mutta viimeistelyn osalta kone on tähän mennessä vielä sakannut. Vitek Vanecek ja Mackenzie Blackwood eivät ole loistaneet Devilsin maalinsuulla, sillä molempien torjuntaprosentti huitelee 87-88% paikkeilla. Devils on hallinnut jokaisessa pelaamassaan pelissä kenttätapahtumia.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Sinitakit vaikeuksissa

Columbus Blue Jacketsin alkukausi ei ole ollut ruusuilla tanssimista, sillä se on tällä hetkellä oman divisioonansa ja konferenssinsa viimeisenä koko sarjassa. Blue Jackets on pelannut kuluvalla kaudella yhdeksän ottelua, joista saldona on kolme voittoa ja kuusi tappiota maalierolla 25:37. Sinitakkien suurimpana ongelmana on ollut äärimmäisen heikko puolustus- ja maalivahtipelaaminen. Omissa on kolissut keskimäärin ottelua kohden 4,11 maalia omiin, joka on aivan liian paljon NHL:ssä.

Vierailijat ovat tällä hetkellä kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa. Tappiot tulivat Arizona Coyotesia ja Boston Bruinsia vastaan. Columbuksen ongelmat eivät lopu pelkästään heikkoon puolustuspelaamiseen, sillä esimerkiksi erikoistilannepelaaminen ylivoiman osalta on karseaa katsottavaa. Columbus ei ole vielä tällä kaudella onnistunut tekemään ainuttakaan ylivoimamaalia, vaikka joukkueesta löytyy taitoa ja tulivoimaa. Sinitakkien on nostettava tasoaan rutkasti, jos he haluavat tosissaan haastaa Devilsin.

Devils marssii voittoon

Devils lähtee illan otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mikä ei tule suurena yllätyksenä kenellekään. Devils on se joukkue, joka pitää itsellään enemmän kiekkokontrollia ja luo sinitakkeja enemmän maalipaikkoja. Devils on tällä hetkellä kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa, ja näiden otteluiden aikana sen selän taakse on tehty vain kaksi maalia. Kotijoukkueen alivoima on tällä hetkellä koko NHL:n neljänneksi parasta, ja vastaan asettuu joukkue, joka ei ole tehnyt kuluvalla kaudella vielä ainuttakaan ylivoimamaalia.

Devilsin kokoonpanosta on valitettavasti poissa Ondrej Palat, mutta se ei lopputulokseen vaikuta millään tavalla. Devilsin joukkue on suhteellisen laaja, joten se ei yhden miehen poissaoloon kaadu. Vierailijoilta varmuudella poissa ovat puolustaja Adam Boqvist ja erinomaisesti kautensa aloittanut hyökkääjä Justin Danforth. Liuskalle valitaan kotijoukkue New Jersey Devilsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,80.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!