16.10. NHL: New Jersey Devils – Chicago Blackhawks | Aliarvioidaanko Blackhawksia liikaa?

2021-10-16 02:00:00

Chicago Blackhawks ML

Panos
2/5

New Jersey Devils ja Chicago Blackhawks kohtaavat NHL:n runkosarjaottelussa toisensa perjantain ja lauantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Prudential Centerissä kello 02:00.

Devilsin puolustusosasto parantunut

Kotijoukkue New Jersey Devilsin puolustuskalusto on kuluvalla kaudella todella mielenkiintoinen. Joukkueen uudet hankinnat Dougie Hamilton ja Ryan Graves tuovat New Jerseyn takalinjoille hurjasti lisää kokoa ja tulivoimaa. Damon Severson, Ty Smith ja P.K. Subban ovat jo entuudestaan tuttuja kasvoja joukkueen takalinjoilla – Seversonin ja Smithin pelaaminen ei ole vielä varmaa kauden ensimmäisessä ottelussa. Kokonaisuudessaan joukkueella on todella kilpailukykyinen puolustusosasto tälle kaudelle.

Hyökkäyskalusto joukkueella ei olekaan niin hyvä kuin puolustus- ja maalivahtiosasto. Joukkueen keskikaista on vieläkin liian nuori ja kokematon. Jack Hughes ja Nico Hischier ovat joukkueen tärkeimmät palaset hyökkäyspäässä, mutta näiden kahden herran peliotteilla ei vielä taistella pudotuspelipaikasta. Toki Jack Hughesin kehityskäyrä on hienoa katsottavaa, mutta vielä tällä hyökkäysosastolla on turha ajatella pärjäävän pitkälle kevääseen. Tulivoima joukkueessa on loppupeleissä aika mitätön.

STS 100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Chicagolla hankala avausottelu

Chicago Blackhawks avasi oman kautensa Colorado Avalanchen vieraana – voisiko kausi alkaa yhtään helpommin? Chicagon ensimmäinen erä oli todella heikkoa, varsinkin puolustuspeli oli aivan sekaisin, jonka takia Colorado heti ottelun periaatteessa onnistuikin ratkaisemaan. Mutta mitä pidemmälle ottelu eteni, niin Chicago pääsi peliin mukaan varsin hyvin. Kirby Dach onnistui luomaan esimerkiksi kaksi aivan unelmapaikkaa, mutta Darcy Kuemper onnistui erinomaisesti pitämään joukkuetta mukana huikeilla torjunnoillaan.

Chicago Blackhawksin joukkue on myös tämän kauden osalta todella mielenkiintoinen, kun Marc-Andre Fleury, Seth Jones, Jake McCabe, Tyler Johnson ja Jujhar Khaira tulivat joukkuetta vahvistamaan. Myös Jonathan Toewsin paluu joukkueen vahvuuteen on todella iso juttu Chicago Blackhawksille. Tulivoimaa tässä joukkueessa on vaikka muille jakaa, mutta vuorostaan puolustusosasto on hieman suurempi kysymysmerkki. Kokonaisuudessaan Chicagon joukkue on hyvinkin kilpailukykyinen.

Blackhawksia aliarvioidaan liikaa

Vierailijat lähtevät otteluun selkeänä altavastaajana, mutta sitä se ei todellakaan ole ainakaan niin rajusti, kun kertoimet antavat ymmärtää. New Jersey Devilsin pelaaminen muodostuu hyvästä puolustus- ja maalivahtipelistä, mutta tulivoiman puute tulee olemaan ongelmallinen. Blackhawks on kuitenkin sellainen joukkue, joka kykenee omalla puolustuspelillä pitämään Devilsin heikohkon hyökkäyskaluston hyvin aisoissa. Blackhawksin joukkue on järisyttävän kova hyökkäyspäässä, eikä Devils tule todellakaan selviämään tästä tulikasteesta helposti. Patrick Kane, Dominik Kubalik ja Alex Debrincat sekä kaikki muut tuloskentän pelaajat tulevat pitämään ottelun mielenkiintoisena. Blackhawksia hieman aliarvioidaan liikaa, mutta se kelpaa vallan mainiosti meille. Liuskalle valitaan Blackhawksin voitto lopullisena maukkaalla kertoimella.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!