1.1. NHL: New Jersey Devils – Carolina Hurricanes | Metropolitan divisioonan kärkikamppailu

1.1.2023 Klo. 22:00

Yli 5,5 maalia

Panos
2/5

New Jersey Devils ja Carolina Hurricanes kohtaavat Metropolitan divisioonan kärkikamppailussa sunnuntai-iltana. Ottelu pelataan Newarkissa Prudential Centerissä kello 22:00.

Devilsin tuloksellinen pelaaminen hiipunut

Kotijoukkue New Jersey Devils on ollut yksi suurimmista yllättäjistä alkukauden osalta. Se porskutti yhdessä vaiheessa peräti 13 ottelun mittaisessa voittoputkessa, mutta sen jälkeen tuloksellinen pelaaminen on alkanut hieman hiipumaan. Aihetta paniikkiin ei kuitenkaan ole, sillä pelaaminen on hyvällä mallilla, vaikka tappioita on alkanut tulemaan hieman enemmän. Devils on pelannut kuluvalla kaudella 36 ottelua, joista saldona on 23 voittoa ja 13 tappiota maalierolla 120:92.

Devils on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,33 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,56 maalin verran. Nathan Bastian, Ondrej Palat, Ryan Graves ja John Marino ovat loukkaantuneiden listalla. Varsinkin puolustuskalusto on tällä hetkellä hieman heikommassa hapessa, kun Graves ja Marino ovat ulkona peleistä. Devils on alkanut päästämään enemmän maaleja omissa, joka on vaikeuttanut voittamista. Nyt vastaan asettuu 10 ottelun voittoputkessa oleva Carolina Hurricanes, jonka pelissä ei ole heikkouksia millään osa-alueella tällä hetkellä.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Hurricanes hyvässä vireessä

Carolina Hurricanes on alkanut pelaamaan odotusten mukaisesti, ja nyt se liitää käytännössä voitosta voittoon. Tällä hetkellä Carolina on 10 ottelun mittaisessa voittoputkessa. Edellisessä ottelussaan Carolina onnistui voittamaan Florida Panthersin suvereenisti lukemin 4-0, ja sitä ennen kaatui Chicago Blackhawks lukemin 3-0 – Antti Raanta pelasi molemmissa peleissä nollapelin. Raanta ja nuorukainen Pyotr Kochetkov vartioivat maalia sillä välin, kun Frederik Andersen on telakalla.

Canes on pelannut kuluvalla kaudella 36 ottelua, joista saldona on 24 voittoa ja 12 tappiota maalierolla 111:90. Canes on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,08 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,50 maalin verran. Vierailijoiden pelit ovat usein vähämaalisia puolustusvoittoisen pelitavan ansiosta, mutta Devilsiä vastaan on turha odottaa täysin pelkästään puolustusvoittoista peliä.

Ottelusta odotetaan puolustusvoittoista

Devilsin ja Carolinan ottelusta odotetaan puolustusvoittoista peliä, ja näin ollen maalimäärien odotetaan pysyvän maltillisena. Kaikki avaimet löytyvät kuitenkin runsasmaaliseen otteluun. Devilsin puolustuspelaaminen on heikentynyt alkukaudesta huomattavasti, mutta hyökkäyspäässä se on edelleen äärimmäisen vaarallinen. Canes on koko NHL:n eniten vaarallisia maalipaikkoja luova joukkue 60-minuuttista kohden. Canesin puolustus on toiminut erittäin hyvin edelliset ottelut, mutta se ei automaattisesti tarkoita sitä, että Devils tulisi jäämään tässä ottelussa tyhjin käsin. Molemmat joukkueista ovat ahkeria laukomaan, ja tulivoimaa löytyy kummastakin leiristä riittämiin. Yli 5,5 maalille tarjotaan kerrointa 1,79, joka kelpaa vallan mainiosti liuskalle.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!