19.10. NHL: New Jersey Devils – Anaheim Ducks | Alisuoriutuja Devils hakemassa ensimmäistä voittoaan

19.10.2022 Klo. 02:00

New Jersey Devils

Panos
2/5

New Jersey Devils ja Anaheim Ducks taistelevat sarjapisteistä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä NHL:ssä. Kiekko putoaa Prudential Centerin keskiympyrään kello 02:00.

Devilsin on avattava voittotilinsä

Kausi lähti New Jersey Devilsin osalta todella nihkeästi liikenteeseen, kun kauden kahdesta ensimmäisestä ottelusta tulivat tappiot niskaan. Ensimmäisessä ottelussaan Devils hävisi Philadelphia Flyersille lukemin 5-2, jonka jälkeen Devils kärsi myös 5-2-tappion Detroit Red Wingsille. Molemmissa otteluissa Devils on ollut aktiivisempi osapuoli, mutta kaikesta huolimatta tappiot tulivat niskaan. Flyersia vastaan Devils laukoi 37 kertaa kohti maalia ja Detroitia vastaan 39 kertaa.

Detroit-pelissä Devilsin maaliodottama oli 4,5 maalia, kun taas vuorostaan Detroitin maaliodottama oli 1,6 maalia. Flyers-pelissä Devilsin maaliodottama oli 3,4 ja Flyersin 3,3. Viimeistelytehokkuus on ollut Devilsin osalta vielä hukassa, mutta nyt sillä on oivallinen paikka iskeä voittotili auki, kun vastaan asettuu heikosti kautensa aloittanut Anaheim Ducks. Devils on kuluvalla kaudella mielenkiintoinen joukkue, joka taistelee tosissaan pudotuspelipaikasta – kauden ensimmäinen voitto on avattava nyt.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Ducks suurissa vaikeuksissa

Anaheim Ducks on kerennyt pelaamaan kolme ottelua, joista saldona on yksi voitto ja kaksi tappiota. Ducksin voitto tuli kauden avausottelussa Seattle Krakenia vastaan jatkoajan jälkeen lukemin 5-4. Tässäkin ottelussa Ducks oli pelillisesti selkeästi jäljessä, mutta onnistui kuitenkin voiton itselleen kairaamaan. Ducks pelasi viime yönä New York Rangersia vastaan, josta kirjattiin Ducks-leirille 4-6-tappio. Ducks pelaa back-to-back -ottelun, joka ei tiedä vierailijoiden osalta hyvää.

Ducksin peli on valitettavasti todella pahasti sekaisin oikeastaan jokaisen osa-alueen osalta. John Gibson ei kykene pelaamaan enää omalla tasollaan, ja puolustuspelaaminen Ducksilla on todella heikkoa. Omissa tapahtuu rutkasti virheitä, eikä hyökkäyspelaamisessakaan paljon kehuttavaa ole. Ducks on päästänyt kolmeen otteluun jo 17 maalia oman selkänsä taakse, joka on aivan liian paljon. Nyt vastaan asettuu luisteluvoimainen Devils, joka janoaa kauden ensimmäistä voittoaan.

Devils vahvoilla ensi yön ottelussa

Kotijoukkue New Jersey Devils lähtee ensi yön otteluun todella suurena ennakkosuosikkina. Devils on materiaaliltaan laajempi sekä laadukkaampi. Ducksilla on back-to-back -peli, kun taas vuorostaan Devils pääsee lähtemään otteluun tuoreilla jaloilla. Devils-leirissä tiedetään, että avausvoitto on otettava hinnalla millä hyvänsä. Turhiin tappioihin ei ole varaa, sillä muuten pudotuspelit alkavat karkaamaan käsistä. Nico Hischier on palannut Devilsin kokoonpanoon, ja näin ollen se pääsee lähtemään peliin käytännössä täysin terveellä kokoonpanolla. Liuskalle valitaan kotijoukkue Devilsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,83.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!