7.10. NHL: Nashville Predators – San Jose Sharks | NHL-kausi käyntiin Prahassa

7.10.2022 Klo. 21:00

Nashville Predators

Panos
2/5

Tarunhohtoinen NHL-kausi lähtee käyntiin tänään illalla, kun Nashville Predators ja San Jose Sharks kohtaavat Prahassa O2 Areenalla. Global Series -ottelu Nashville Predatorsin ja San Jose Sharksin välillä alkaa kello 21:00.

Vahvistunut Predators

Nashville Predators onnistui viime kaudella yllättämään monet ja kairaamaan itsensä aina pudotuspeleihin saakka villi kortti -paikalta. Ennen kauden alkua Nashvillen arvioitiin jäävän runkosarjavaiheeseen, mutta toisin kävi. Pudotuspelit eivät kuitenkaan Nashvillen osalta mennyt toivotulla tavalla, kun Colorado Avalanche rökitti Nashvillen suoraan neljässä pelissä kesälomille. Tämän kauden tehtävä on selvä – Nashville haluaa menestyä, ja päästä mahdollisimman pitkälle kevääseen.

Joukkueen runko on pysynyt pitkään jo samana, joka helpottaa pelaamista heti kauden alussa. John Hynesin ei tarvitse ketjukoostumuksia paljon miettiä, sillä sävelet ovat selvät. Matt Duchene, Filip Forsberg ja Mikael Granlund muodostavat yhdessä Predatorsin ykköskentän. Nashville hankki itselleen muutaman todella kovan täsmähankinnan alkavalle kaudelle, jotka auttavat joukkuetta pääsemään pidemmälle. Stanley Cup -voittaja Ryan McDonagh tuo takalinjoille voittamisen kulttuuria, johtajuutta ja suuren määrän kokemusta. Vuorostaan Nino Niederreiter tuo jo valmiiksi vaaralliseen hyökkäykseen lisää vaarallisuutta.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Sharks uudelleenrakentaja

San Jose Sharksin viime kausi päättyi runkosarjavaiheeseen ja sama tulee tapahtumaan alkavalla kaudellakin. Yksinkertaisesti San Jose Sharksin pelaajamateriaali ei ole tarpeeksi laadukas päästäkseen pelaamaan pudotuspelejä. Sharks omistaa vaarallisen ykkös- ja kakkoskentän, mutta alempien kenttien osalta materiaali ei valitettavasti riitä. Puolustusosasto on heikko, eikä 11 vuotta Sharks-paidassa pelanneen Brent Burnsin lähtö joukkueesta auta asiassa ollenkaan.

Sharks on tällä hetkellä uudellenrakentajana, joten pudotuspeleihin pääseminen vie aikaa tältä joukkueelta. Täydellistä uudelleenrakennusta Sharks ei voi tehdä Erik Karlssonin, Marc-Edouard Vlasicin ja Logan Couturen sopimusten takia. David Quinn on Sharksin uusi valmentaja, mutta ei hänkään pysty joukkueen pelaajamateriaalia parantamaan millään tavalla. Valitettavasti San Jose Sharksin kausi tulee taas päättymään runkosarjaan.

Predators avaa kautensa voitolla

Nashville Predators lähtee illan otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mikä ei tule varmasti kenellekään suurena yllätyksenä. Predators operoi huomattavasti laadukkaammalla ja laajemmalla materiaalilla kuin San Jose Sharks. Predatorsin maalilla aloittaa Vezina Trophysta kamppaileva Juuse Saros, kun taas vuorostaan Sharksin maalilla aloittaa kokenut konkari James Reimer. Joukkuekemia Predatorsilla on huomattavasti paremmassa jamassa kuin Sharksilla heti kauden alussa.

Predatorsin osalta mielenkiintoista on nähdä, kuinka Tanner Jeannot aloittaa kautensa. Jeannot nakutti edellisellä kaudella 24 maalia, eikä pelannut juuri ollenkaan ylivoimalla – erittäin onnistuneen harjoituskauden myötä Jeannot on nostettu ylivoimaa pelaamaan. Tämän herran pelaamista kannattaa pitää kuluvalla kaudellla silmällä. Predators lähtee illan otteluun selkeästi vahvempana osapuolena.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!