18.2. NHL: Nashville Predators – Florida Panthers | Vierailijoiden pelitapa tuottaa maalipaikkoja

18.2.2023 Klo. 21:00

Yli 6 maalia

Panos
1.5/5

Nashville Predators ja Florida Panthers kohtaavat toisensa lauantai-illan Prime Time -ottelussa. Kamppailu käydään Nashvillessä Bridgestone Areenalla, jossa kiekko putoaa keskiympyrään suunnilleen kello 21.00.

Panthers luo paljon maalipaikkoja

Florida Panthersin kone on alkanut hieman lämmetä, mutta vielä sillä on pitkä matka kohti pudotuspelejä nykyisellä pelaamisella. All-Star -tauon jälkeen Panthers-leiri on pelannut vakuuttavasti hyökkäyspäässä, mutta tutut ongelmat alakerrassa eivät ole kadonneet mihinkään. Panttereiden otteluissa nähdään paljon maaleja, sillä hyökkäysvoimaa löytyy rutkasti, mutta puolustus- ja maalivahtipeli on todella ala-arvoista. Panthers luo todella paljon maalipaikkoja hyökkäysvoittoisen pelitapansa kanssa, mutta varjopuolena omissakin kolisee usein.

Panthers on pelannut kuluvalla kaudella 58 ottelua, joista saldona on 28 voittoa ja 30 tappiota maalierolla 200:199. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,45 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,43 maalin verran. Florida on koko NHL:n toiseksi eniten maaleja tehnyt joukkue, joten hyökkäyspelaamisen osalta ei ole valittamista. Puolustus- ja maalivahtiosasto onkin sitten hieman ongelmallista, sillä Panthers on koko liigan kuudenneksi eniten maaleja päästänyt joukkue.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Nashville huomattavasti puolustusvoittoisempi

Nashville Predatorsin osalta tilanne on taas aivan täysin päinvastainen kuin Floridalla. Puolustus- ja maalivahtiosasto on kunnossa, mutta hyökkäyspelaamisessa on paljon parantamisen varaa. Toisaalta Predatorsin pelitapa perustuu puolustamiseen, joten maalimäärät jäävät kauas Panthers-leiristä. Kotijoukkue on ollut tämän kauden aikana useampaan otteeseen vaikeuksissa, kun vastaan on tullut hyökkäysvoittoinen joukkue.

Predators on pelannut kuluvalla kaudella 52 ottelua, joista saldona on 25 voittoa ja 27 tappiota maalierolla 140:155. Nashville on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,69 maalia vastustajan verkon perukoille, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,98 maalin verran. Nashville on sellainen joukkue, joka pystyy luomaan otteluissa maalipaikkoja, mutta viimeistelytehokkuus on todella heikkoa. Floridan kaltaista joukkuetta vastaan luvassa on varmasti kattava määrä vaarallisia paikkoja, sillä heidän puolustuspelaamisensa on todella heikkoa.

Runsasmaalinen ottelu luvassa?

Runsasmaaliseen otteluun löytyy kaikki avaimet, kun Florida on osallisena ottelussa. Se luo järisyttävän määrän maalintekopaikkoja, mutta samalla omassa kenttäpäädyssä sattuu ja tapahtuu aivan liian paljon virheitä. Predators jäi edellisessä pelissään nollille, joten se panostaa illan kamppailussa varmasti enemmän hyökkäyspeliin. Kertoimien valossa Florida Panthers lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mitä se todellisuudessa onkin. Paras veto löytyy illan kamppailuun kuitenkin maalimääristä. Liuskalle valitaan se, että näemme ottelussa yli 6,0 maalia. Jos kamppailu päättyy tasan kuuteen maaliin, niin siinä tilanteessa panos palautuu.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!