28.12. NHL: Nashville Predators – Dallas Stars | Stars liian iso pala purtavaksi Predatorsille

28.12.2022 Klo. 03:00

Dallas Stars

Panos
2/5

Nashville Predators ja Dallas Stars kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Ottelu pelataan Nashvillessä Bridgestone Arenalla kello 03:00.

Nashville heikko suorittaja

Kotijoukkue Nashville Predators on ollut kuluvalla kaudella todella surkea, ja mitä todennäköisemmin se tulee jäämään ilman pudotuspelipaikkaa. Se on pelannut kuluvalla kaudella 32 ottelua, joista saldona on 14 voittoa ja 18 tappiota maalierolla 80:97. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,50 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut 3,03 maalin verran ottelua kohden. Predators on koko NHL:n toiseksi vähiten maaleja tehnyt joukkue, eli hyökkäyspelaaminen on ollut todella ala-arvoista.

John Hynes ei ole valmentajana saanut mitään aikaiseksi, eikä se saa joukkueestaan oikeastaan mitään irti. Sama laulu oli herralla jo New Jersey Devilsin peräsimessä. Matt Duchene, Roman Josi, Mikael Granlund, Filip Forsberg, Nino Niederreiter ja Ryan Johansen ovat joukkueen kulmakiviä. Edellä mainittujen pelaajien suorittaminen ei kuitenkaan ole vaadittavalla tasolla. Maalipaikkojen luonti on äärimmäisen hankalaa, ja viimeistely sakkaa todella pahasti. Nashville kohtaa ensi yön Dallas Starsin, jonka pelaaminen on valovuoden edellä kotijoukkuetta.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Dallas Stars positiivinen yllättäjä

Valmentajan vaihdos teki Dallas Starsille äärimmäisen hyvää. Rick Bownessin alaisuudessa joukkue oli todella hajuton ja mauton, mutta Peter DeBoerin kanssa Starsista on tullut yksi mielenkiintoisimmista joukkueista. Stars on pelannut kuluvalla kaudella 35 ottelua, joista saldona on 20 voittoa ja 15 tappiota maalierolla 125:97. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,57 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,77 maalin verran.

Stars-leirissä päästään vihdoin ja viimein pelaamaan jääkiekkoa, kun Bowness ei ole takana operoimassa. Puolustusorientoitunut joukkue on muuttunut hyökkäyspainotteiseksi, ja tulosta syntyy heti paremmin. Stars on tällä hetkellä koko NHL:n neljänneksi eniten maaleja tehnyt joukkue. Starsin pelaaminen ei roiku vain ja ainoastaan Jason Robertsonin johdattaman ykkösketjun varassa, vaan tulosta syntyy laajalla rintamalla.

Stars liian iso pala purtavaksi

Dallas Stars lähtee ensi yön otteluun nykyisiä kertoimia suurempana ennakkosuosikkina. Nashville Predatorsin pelaaminen on ollut käytännössä koko kauden ajan aivan karmeaa katsottavaa. Syötöt menevät kolme metriä ohi, kemiaa ei tunnu löytyvän ja ketjurulettia pyöritellään kovasti. Hyökkäyspelaaminen tuottaa suuria vaikeuksia, eikä Juuse Saros pysty yksin voittamaan otteluita. Starsilla on hyvä pöhinä päällä, eikä Nashville tule omalla pelillään tuottamaan ongelmia vierailijoille. Stars on yksinkertaisesti pelillisesti valovuoden edellä kotijoukkuetta. Liuskalle valitaan Dallas Starsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 2,30.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!