18.11. NHL: Nashville Predators – Chicago Blackhawks | Keskisen divisioonan jumbojoukkueet kohtaavat

18.11.2023 Klo. 21:00

Chicago Blackhawks ML

Panos
1/5

Nashville Predators ja Chicago Blackhawks taistelevat sarjapisteistä NHL:ssä lauantai-iltana. Ottelu pelataan Nashvillessä Bridgestone Areenalla, jossa kiekko putoaa keskiympyrään kello 21.00.

Predators heikossa vireessä

Kotijoukkue Nashville Predators on ajautunut ikävään tappiokierteeseen. Predators on tällä hetkellä neljän ottelun mittaisessa tappioputkessa, eikä se ole pelannut edes kovia joukkueita vastaan. Takkiin on tullut Anaheim Ducksilta, Arizona Coyotesilta, Winnipeg Jetsiltä ja Calgary Flamesilta. Predators-leirin puolustus- ja maalivahtipeli on ollut jo pidemmän aikaan ala-arvoista. Juuse Saros on torjunut kiekkoja 89,20 torjuntaprosentilla ja päästettyjen maalien keskiarvo huitelee päälle 3,2 maalissa.

Predatorsilta poissa pelaavasta kokoonpanosta ovat puolustaja Luke Schenn sekä tuloskentän hyökkääjä Thomas Novak. Ensi yönä Nashville kohtaa Chicago Blackhawksin, joka majailee samaan tapaan keskisen divisioonan häntäpäässä. Nashville on kertoimien valossa selkeä ennakkosuosikki, mutta todellisuudessa se ei sitä ole tällä hetkellä. Vierailijoille tarjoillaan erinomaista vieraskerrointa, kun otetaan huomioon Nashvillen nykyinen formi.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
Yugibet 100% talletusbonus 100€ asti (vain 5x kierrätys min. 1,50 kertoimilla) TAI 20€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>
Foggybet 100% talletusbonus 100€ asti (vain 5x kierrätys, min. 1,50 kertoimilla) TAI 20€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>

Hawksilla kaikki aihiot pelata voitosta

Chicago Blackhawks on materiaaliltaan toki heikompi kuin kotijoukkue Nashville Predators, mutta ei se paljoa perässä ole todellisuudessa. Connor Bedardin johtamalla Hawks-leirillä on kaikki aihiot pelata voitosta illalla Predatorsia vastaan. Predators on todella heikossa tulosvireessä ja puolustus- sekä maalivahtipeli sakkaa pahasti. Hawks on pelannut viimeaikoina todella vaikeita vastustajia vastaan ja hävinnyt ainoastaan maalilla tai parilla.

Hawks on pelannut kuluvalla kaudella 14 ottelua, joista saldona on viisi voittoa ja yhdeksän tappiota maalierolla 36:49. Hawks on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,57 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,50 maalin verran. Predators on pelannut kuluvalla kaudella 15 ottelua, joista saldona on viisi voittoa ja 10 tappiota maalierolla 44:52. Predators on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,93 maalia vastustajan nuottaan ja omissa on soinut ottelua kohden 3,47 maalin verran.

Predatorsia yliarvioidaan

Kotijoukkue Nashville Predatorsin voitolle saadaan 1,85-1,90-kerrointa, joka ei missään nimessä ole oikein. Predators ei todellakaan ole nykyisien kertoimien kaltainen ennakkosuosikki tässä kamppailussa. Kotijoukkue on pelannut surkeasti omaan päähän ja se on ajautunut tappioputkeen. Vierasjoukkue Hawksin mahdollisuuksia aliarvioidaan liian paljon, mutta meille se kelpaa erinomaisesti. Hawksin lopulliselle voitolle tarjotaan 2,70-kerrointa ja siihen me tartumme illan ottelussa. Hawks ei ole niin suuri altavastaaja kuin kertoimet antavat ymmärtää.

XLBet 5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON 5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009
Betstro 100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!