13.10. NHL: Montreal Canadiens – Toronto Maple Leafs | Canadiensin puolustus suurissa vaikeuksissa

13.10.2022 Klo. 02:00

Toronto Maple Leafs -1,5

Panos
2/5

Montreal Canadiens ja Toronto Maple Leafs aloittavat oman NHL-urakkansa keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Ottelu pelataan Montrealissa ja pelipaikkana toimii Bell Centre. Kiekko putoaa keskiympyrään kello 02:00.

Canadiensin puolustuskalusto tulee olemaan vaikeuksissa

Montreal Canadiens oli viime kaudella koko NHL:n heikoin joukkue ja valitettavasti kuluvalla kaudella asiat eivät näytä juuri hirveästi kirkkaammalta. Hyökkäyskaluston osalta Montreal on yhden napsun verran parantunut, mutta vuorostaan puolustuskalusto on kuluvalla kaudella aivan täyttä pumpulia suoraan sanottuna. Canadiens kohtaa heti kauden ensimmäisessä ottelussaan äärimmäisen tulivoimaisen Toronto Maple Leafsin, joka ei tiedä missään nimessä hyvää Montrealin kannalta.

Carey Price ei ole enää kannattelemassa joukkuetta hyvillä torjunnoillaan, vaan maalissa nähdään kaksikko Jake Allen ja Samuel Montembeault. Tällä maalivahtikaksikolla ei pitkälle pötkitkä, eikä asiaa auta yhtään se, että Montrealin puolustus on yksi NHL:n heikoimmista. Joel Edmundson ja Michael Matheson ovat mitä todennäköisemmin molemmat poissa pelaavasta kokoonpanosta ensimmäisessä ottelussa. Kaiden Guhle, David Savard, Arber Xhekaj, Chris Wideman, Jordan Harris ja Johnathan Kovacevic aloittavat kauden puolustuksessa – tämä kuusikko ei tule selviämään Toronton käsittelyssä ehjin nahoin.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Toronton tulivoima liian iso pala purtavaksi

Vierasjoukkue Toronto Maple Leafsin viime kausi oli runkosarjan osalta jälleen kerran erinomainen, mutta pudotuspeleissä tuttuun tapaan turpaan tuli heti ensimmäisellä kierroksella. Toronto on jälleen kerran yksi NHL:n vaarallisimmista joukkueista hurjan tulivoimansa takia. GM Kyle Dubasin pää alkaa olemaan vadilla, jos tällä kaudella joukkue ei selviydy pudotuspeleissä pitkälle. Torontolla on täysin uusi maalivahtikaksikko, joka onkin se suurin kysymysmerkki kuluvalle kaudelle. Matt Murray ja Ilya Samsonov jakavat torjuntavastuuta, mutta kehkeytyykö kummastakaan voittavaa maalivahtia?

Toronton tulivoima tulee olemaan liian iso pala purtavaksi monellekin joukkueelle, mutta heti ensimmäisenä Montreal Canadiens pääsee maistamaan tämän ryhmän hyökkäysvoimaa. Auston Matthews, Mitchell Marner, John Tavares, William Nylander ja Michael Bunting muodostavat järisyttävän vaarallisen hyökkäyksen. Toronto kykenee luomaan näiden herrojen myötä ottelussa kuin ottelussa aina tarvittavan määrän maalipaikkoja. Nyt vastaan asettuu heti ensimmäisenä joukkue, jonka puolustuspelaaminen on todella heikossa hapessa.

Torontolla kaikki avaimet voittoon

Toronto Maple Leafs lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina, mikä ei tule kenellekään yllätyksenä. Toronto on yksi NHL:n tulivoimaisimmista joukkueista, ja vuorostaan Montreal on kokonaisvaltaisesti yksi heikoimmista joukkueista. Torontolla on kaikki avaimet voittoon, kun Montrealin puolustuskalusto on heti kauden alussa äärimmäisen heikossa hapessa. John Tavares on day-to-day -listalla, mutta viimeisimpien tietojen mukaan Tavares olisi terve ja valmis pelaamaan heti kauden ensimmäisessä ottelussa. Ilman Tavaresia, Toronto on silti aivan liian iso pala purtavaksi Montrealille. Liuskalle valitaan Toronto Maple Leafsin vähintään kahden maalin voitto – Canadiensin puolustus ei tule selviämään Toronton käsittelyssä ehjin nahoin.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!