8.12. NHL: Montreal Canadiens – Tampa Bay Lightning | Canadiensin tilanne katastrofaalinen

2021-12-08 02:00:00

Tampa Bay Lightning

Panos
2/5

Montreal Canadiens ja Tampa Bay Lightning kohtaavat tiistain ja keskiviikon välisenä yönä NHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Montrealissa Bell Centressä kello 02:00.

Kotijoukkueen kausi täysi fiasko

Montreal Canadiens on pelannut kuluvalla kaudella 26 ottelua, joista saldona on ainoastaan kuusi voittoa ja peräti 20 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa ainoastaan 15 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 16. ja omassa divisioonassaan sijalla 8. Montrealin maaliero on 26 pelatun pelin jälkeen 59:93, joten kausi on mennyt aivan täysin penkin alle. Montreal irtisanoi hetki sitten Marc Bergevinin GM:n tehtävistä, ja johtoon tilalle tuli Jeff Gorton, joka operoi nimikkeellä Executive Vice President of Hockey Operations.

Tilanne Montrealissa on todella katastrofaalinen tämän kauden suhteen. Se on kärsinyt koko kauden ajan järisyttävän suurista poissaoloista, eikä tällä hetkelläkään tilanne näytä hyvältä rosterin suhteen. Ensi yönä poissa pelaavasta kokoonpanosta on Josh Anderson, Paul Bryon, Carey Price, Jeff Petry, Joel Edmundson ja mahdollisesti Brendan Gallagher sekä Tyler Toffoli. Poissaolot ovat niin suuret, että ne näkyvät pakosti joukkueen suorittamisessa kentällä.

STS 100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Hallitseva mestari hyvässä vireessä

Vierasjoukkue Tampa Bay Lightning on pelannut kuluvalla kaudella 24 ottelua, joista saldona on 15 voittoa ja yhdeksän tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa 34 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 5. ja omassa divisioonassaan sijalla 3. Tampan maaliero on 24 pelatun pelin jälkeen 79:63. Tällä hetkellä Tampa porskuttaa kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa. Peli on näyttänyt todella hyvältä, vaikka se joutuukin pelaamaan ilman Nikita Kucherovia, Brayden Pointia sekä Erik Cernakia.

Tulosta on alkanut syntymään laajalla rintamalla Kucherovin ja Pointin poissa ollessa. Tampan parhaimpana pistemiehenä on toiminut joukkueen kapteeni Steven Stamkos tehoilla 12+15=27. Entinen Norris Trophy-voittaja Victor Hedman on vuorostaan nakuttanut takalinjoilta peräti 26 pistettä. Tampan suurimmat vahvuudet pelissä ovat tällä hetkellä puolustuspäässä. Se puolustaa todella tiivisti omaa keskustaa, eikä vastustajat pääsee nautiskelemaan vaarallisista tekopaikoista. Tiiviin puolustuksen takana seisoo Andrei Vasilevski, joka lukeutuu NHL:n parhaimpiin maalivahteihin.

Tampa valovuoden edellä kaikessa

Vierasjoukkue Tampa Bay Lightning on näiden kahden joukkueen vertailussa oikeastaan jokaisella osa-alueella valovuoden edellä. Materiaaliltaan sekä peliotteiltaan Tampa on selkeästi vahvempi ja laadukkaampi joukkue. Tampan puolustuspeli tulee tuottamaan suuria vaikeuksia heikosti viimeistelevälle Montreal Canadiensille. Tampa on päästänyt keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,63 maalia oman selkänsä taakse, joten puolustus- ja maalivahtipeli on toiminut todella hyvin. Hallitseva mestari pelaa tällä hetkellä todella vakuuttavaa kiekkoa. Kotijoukkueen taso ei riitä haastamaan Tampa Bay Lightningia millään tavalla. Koko organisaatio on aivan sekaisin, joten Tampan kerroin on mahdotonta sivuuttaa tästä otteluparista.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!