18.12. NHL: Montreal Canadiens – Tampa Bay Lightning | Tampa liian iso pala purtavaksi kotijoukkueelle

18.12.2022 Klo. 02:00

Tampa Bay Lightning

Panos
2/5

Montreal Canadiens ja Tampa Bay Lightning kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Ottelu pelataan Montrealin Bell Centressä kello 02:00.

Tampa liian suuri haaste Montrealille

Tampa Bay Lightning on alkanut pelaamaan omalla tasollaan ja nyt voittoja sataa laariin hyvää tahtia. Montreal Canadiensin osalta kausi on edennyt odotuksien mukaisesti, eli häntäpäässä roikutaan jälleen kerran. Montrealin materiaali ei ole kummoinen, eikä siltä löydy hyökkäysvoimaa juuri ollenkaan. Nick Suzukin, Cole Caufieldin, Kirby Dachin ja kumppaneiden tulevaisuus näyttää lupaavalta, mutta vielä tällä hetkellä Montreal on kaukana ”contenderin” paikasta.

Yksinkertaisesti Montrealin materiaali ei ole riittävä haastaakseen tämän hetkistä Tampaa, joka pelaa vihdoin ja viimein omalla tasollaan. Tampalla on runko pysynyt samana, jolla se voitti muutaman Stanley Cupin. Nikita Kucherov, Steven Stamkos, Brayden Point, Victor Hedman ja Andrei Vasilevski ovat joukkueen kulmakiviä. Materiaalierot ovat Tampan ja Montrealin välillä kuin yö ja päivä. Canadiens joutuu liian suuren haasteen eteen, kun vastaan asettuu kokonaisvaltaisesti vahva Tampa Bay Lightning.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Montreal heikompi suorittaja

Kotijoukkue Montreal Canadiens on pelannut kuluvalla kaudella 30 ottelua, joista saldona on 14 voittoa ja 16 tappiota maalierolla 84:105. Se majailee omassa konferenssissaan sijalla 13. ja omassa divisioonassaan Montreal on toiseksi viimeisenä. Canadiens on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,80 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,50 maalin verran. Erikoistilannepelaaminen on varsinkin ylivoiman osalta ollut surkeaa, mutta Montrealilla onkin todella heikko tulivoima millä operoida.

Tampa on pelannut kuluvalla kaudella 29 ottelua, joista saldona on 19 voittoa ja 10 tappiota maalierolla 105:84, joka on täysin päinvastainen Montrealin kanssa. Tampa majailee omassa konferenssissaan kuudentena ja omassa divisioonassaan kolmantena. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,62 maalia vastustajan verkon perukoille, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,90 maalin verran. Erikoistilannepelaaminen on toiminut moitteetta – Tampalla on koko NHL:n kuudenneksi tehokkain ylivoima.

Tampa nappaa itselleen voiton

Tampa Bay Lightning lähtee ensi yön otteluun ennakkosuosikin asetelmista, mikä ei tule kenellekään yllätyksenä. Materiaalierot ovat aivan liian suuret, ja Tampa pelaa tällä hetkellä todella laadukasta kiekkoa. Se on voittanut neljä edellistä otteluaan suvereenilla pelillä. Montreal on kärsinyt kahdesta edellisestä ottelusta tappion – vastassa olivat Ottawa Senators ja Anaheim Ducks. Liuskalle valitaan vierasjoukkue Tampa Bay Lightningin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,73. Montreal on liian suuren haasteen edessä, kun tappavan tehokas Tampa Bay on vastassa. Canadiensin hyökkäysvoima ei horjuta Tampaa millään tavalla.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!