10.1. NHL: Montreal Canadiens – Seattle Kraken | Kraken hyvässä tulosvireessä

10.1.2023 Klo. 02:30

Seattle Kraken

Panos
2/5

Montreal Canadiens ja Seattle Kraken taistelevat paremmuudesta NHL:n runkosarjaottelussa maanantain ja tiistain välisenä yönä. Ottelu pelataan Montrealissa Bell Centressä, jossa kiekko putoaa jäähän kello 02:30.

Kraken hyvässä vireessä

NHL:n uusin laajennusjoukkue Seattle Kraken on tällä hetkellä kiinni pudotuspelipaikassa, eli kausi on mennyt odotuksiin nähden hyvin. Se on pelannut kuluvalla kaudella 38 ottelua, joista saldona on 22 voittoa ja 16 tappiota maalierolla 139:121. Kraken on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,66 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,18 maalin verran. Hyökkäyspelaaminen on toiminut erinomaisesti, mutta puolustussuuntaan Kraken ei ole parhaimmasta päästä.

Materiaaliltaan Kraken ei ole sieltä kirkkaimmasta päästä, mutta kaikesta huolimatta pelaaminen on kohtuu tehokasta. Kraken pelaa heikossa divisioonassa, jonka takia se näyttää hieman paremmalta kuin mitä se oikeasti on. Krakenin ensi yön vastustajana on Montreal Canadiens, joka on NHL:n häntäpään joukkue. Kraken lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, sillä Montrealin materiaali on todella heikko. Tällä hetkellä Kraken porskuttaa neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa, eli se on hyvässä tulosvireessä.

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Montreal edelleen heikossa hapessa

Kotijoukkue Montreal Canadiens on edelleen suhteellisen heikossa hapessa. Se on kärsinyt koko kauden lukuisista loukkaantumisista, joista se kärsii myös tälläkin hetkellä. Kaiden Guhle, Michael Matheson, Sean Monahan, Paul Byron, Brendan Gallagher ja Carey Price ovat ulkona pelaavasta kokoonpanosta. Varsinkin puolustusosasto on Montrealilla heikossa hapessa, joka ei tiedä tulivoimaisia joukkueita vastaan hyvää.

Montreal Canadiens on pelannut kuluvalla kaudella 40 ottelua, joista saldona on 16 voittoa ja 24 tappiota maalierolla 105:152. Canadiens on koko NHL:n kolmanneksi eniten maaleja päästänyt joukkue. Uudelleenrakentajana oleva Montreal Canadiens ei taistele tämän kauden osalta pudotuspeleistä, sillä materiaali ei riitä tähän leikkiin alkuunkaan. Puolustus on äärimmäisen heikko, eikä tulivoimaa löydy hyökkäyksestä juuri ollenkaan. Canadiens on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,63 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,80 maalin verran.

Kraken jatkaa voittoputkea

Vierasjoukkue Seattle Kraken on todella hyvässä vireessä, kun se on onnistunut kaatamaan Islandersin, Oilersin, Maple Leafsin sekä Senatorsin putkeen. Krakenin neljän edellisen ottelun maaliero on 22:8. Materiaalierot ovat suuret, vaikka Kraken ei sieltä kaikista kirkkaimmasta päästä ole. Canadiensin puolustus on loukkaantumisten myötä suhteellisen heikossa hapessa, mikä vaikeuttaa heidän pelaamistaan. Kraken on tulivoimainen joukkue, joka tulee löytämään tarvittavat maalipaikat heikkoa Montrealia vastaan. Liuskalle valitaan Krakenin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,91.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!