18.10. NHL: Montreal Canadiens – Pittsburgh Penguins | Selviääkö Montrealin puolustuskalusto ehjin nahoin Penguinsin käsittelyssä?

18.10.2022 Klo. 02:00

Pittsburgh Penguins

Panos
2/5

Montreal Canadiens ja Pittsburgh Penguins taistelevat sarjapisteistä NHL:ssä maanantain ja tiistain välisenä yönä. Ottelu pelataan Montrealissa, ja kiekko putoaa Bell Centren jäähän kello 02:00.

Canadiensin puolustus joutuu todella koville

Kotijoukkue Montreal Canadiens joutuu ensi yönä todella suureen testiin, kun vastaan asettuu erinomaisesti kautensa aloittanut Pittsburgh Penguins. Canadiensin puolustus on tällä hetkellä todella heikossa hapessa, joka tulee tuottamaan kotijoukkueelle vaikeuksia. Joel Edmundson ja Michael Matheson ovat poissa pelaavasta kokoonpanosta, jonka myötä Canadiensin puolustusosasto on NHL:n heikoin juuri tällä hetkellä. Penguins on tulivoimainen joukkue, joten Canadiensin osalta ottelu ei missään nimessä tule olemaan helppo.

Canadiens on pelannut kuluvalla kaudella kolme ottelua, joista se on kyennyt voittamaan yhden. Voitto tuli kauden avausottelussa Toronto Maple Leafsia vastaan, mutta voitto oli kaikkea muuta kuin Montrealin hyvyyttä. Tappiot tulivat vuorostaan Washington Capitalsia ja Detroit Red Wingsiä vastaan. On vaikea kuvitella, että Montreal tulisi selviämään ehjin nahoin Pittsburgh Penguinsin kaltaista joukkuetta vastaan.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Penguins aloittanut puhtaalla pelillä

Pittsburgh Penguins on aloittanut oman NHL-kautensa täysin puhtaalla pelillä. Se on voittanut kahdesta pelaamastaan pelistä molemmat ja maaliero on tällä hetkellä 12:4. Penguins aloitti kautensa kotihallissaan Arizona Coyotesia ja Tampa Bay Lightningia vastaan – Pens voitti molemmat ottelut lukemin 6-2. Sidney Crosbyn ja Jake Guentzelin ykköskenttä on aloittanut kauden vahvasti. Crosby on nakuttanut kahteen peliin tehot 2+4=6, Guentzel on kirjauttanut tehot 2+2=4.

Penguins omistaa todella laajan hyökkäysmateriaalin, eikä pelaaminen roiku vain ja ainoastaan yhden tuloskentän varassa. Penguinsin kaltainen joukkue kykenee luomaan tarvittavan määrän maalipaikkoja voittaakseen heikon puolustuskaluston omaavan Montreal Canadiensin. Vierasjoukkue Penguins on kuluvalla kaudella jälleen kerran pudotuspelijoukkue laajan materiaalinsa ja hyökkäysvoimansa takia.

Kotijoukkue ei selviä ehjin nahoin

Kotijoukkueen puolustuskalusto on toden teolla heikossa hapessa, eikä se tule selviämään ehjin nahoin Penguinsin käsittelyssä. Yksinkertaisesti Penguins omistaa aivan liian paljon hyökkäysvoimaa. Canadiens pääsee pelaamaan kotonaan, mutta ei se silti auta joukkuetta olemaan parempi. Vierailijat ovat paperilla valovuoden edellä jokaisella osa-alueella. Liuskalle valitaan vierasjoukkue Pittsburgh Penguinsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,70. Tasoerot ovat joukkueiden välillä suuret ja Penguins on aloittanut kautensa todella vahvasti – Penguinsin voitto kelpaa vallan mainiosti lapulle nykyisillä kertoimilla.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!