1.2. NHL: Montreal Canadiens – Ottawa Senators | Kotijoukkue heikossa hapessa

1.2.2023 Klo. 02:00

Ottawa Senators

Panos
2/5

Montreal Canadiens ja Ottawa Senators taistelevat sarjapisteistä NHL:n runkosarjaottelussa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Ottelu pelataan Montrealissa Bell Centressä, jossa kiekko putoaa jäähän kello 02:00.

Canadiensilla huolia kokoonpanonsa kanssa

Kotijoukkue Montreal Canadiens on jälleen kerran ongelmissa oman kokoonpanonsa kanssa. Merkittäviä poissaoloja löytyy jokaisesta osa-alueesta, sillä Sean Monahan, Kaiden Guhle, Juraj Slafkovsky, Brendan Gallagher, Jonathan Drouin, Jake Evans, Joel Armia, Cole Caufield sekä Joel Edmundson ovat poissa pelaavasta kokoonpanosta. Hyökkäyskalusto on tällä hetkellä todella kapea, eikä puolustusosastokaan tuota iloa. Puolustajista Justin Barron, Jordan Harris sekä Jonathan Kovacevic eivät NHL-tasolla loista valitettavasti.

Hyökkäyksessä nähdään paljon uusia nimiä, kuten Owen Beck, Alex Belzile, Rafael Harvey-Pinard, Jesse Ylönen ja Michael Pezzetta. Yksinkertaisesti Canadiens-leiri on tällä hetkellä todella heikossa hapessa, ja sen tulivoima on käytännössä mitätön. Canadiens on hävinnyt kolme edellistä otteluaan, joista edellisin tuli juuri Ottawa Senatorsia vastaan lukemin 0-5. Tilanne ei ole muutamassa päivässä muuttunut mihinkään, joten Senators lähtee jälleen kerran otteluun selkeänä ennakkosuosikkina.

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Senators voittoputkessa

Ottawa Senators lähtee ensi yön otteluun huomattavasti paremmista lähtökohdista ja se operoi tällä hetkellä selkeästi paremmalla materiaalilla. Senators on kolmen ottelun voittoputkessa, jonka aikana on kaatunut Montreal Canadiens, Toronto Maple Leafs sekä New York Islanders. Senators kohtaa heti uudestaan Montrealin, joka on edelleen täysin altavastaajana heikon materiaalinsa myötä. On todella vaikea nähdä, että Canadien kykenisi antamaan kunnon vastuksen tällä kertaa.

Senators on pelannut kuluvalla kaudella 49 ottelua, joista saldona on 23 voittoa ja 26 tappiota maalierolla 145:155. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,96 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,16 maalin verran. Canadiens on pelannut 50 ottelua, joista saldona on 20 voittoa ja 30 tappiota maalierolla 126:184. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,52 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,68 maalin verran.

Vierailijat selkeänä ennakkosuosikkina

Vierailijat lähtevät ensi yön otteluun todella suurena ennakkosuosikkina, mikä ei tule varmasti yllätyksenä. Canadiens on todella heikossa hapessa rosterinsa kanssa. Kotijoukkue on koko NHL:n kolmanneksi vähiten maaleja tehnyt joukkue, ja nyt siltä puuttuu normaalia enemmän tulivoimaa. Senatorsin puolustuspelaaminen on kohtalaista, eikä Montrealin tulivoima tule horjuttamaan vierailijoita millään tapaa. Liuskalle valitaan Ottawa Senatorsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,86. Yksinkertaisesti kotijoukkue on tällä hetkellä sen verran heikossa hapessa, että se ei kykene haastamaan kovinkaan montaa joukkuetta.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!