16.11. NHL: Montreal Canadiens – New Jersey Devils | Devils hurjassa vedossa

16.11.2022 Klo. 02:00

New Jersey Devils

Panos
1.5/5

Montreal Canadiens ja New Jersey Devils kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Ottelu pelataan Montrealissa ja pelipaikkana toimii Bell Centre. Kiekko putoaa jäähän kello 02:00.

Devils alkukauden suurin yllättäjä

Vierasjoukkue New Jersey Devils on onnistunut yllättämään oikeastaan jokaisen vaarallisuudellaan. Se on pelannut kuluvalla kaudella 15 ottelua, joista saldona on 12 voittoa ja ainoastaan kolme tappiota maalieron ollessa 55:38. Devils on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,67 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut 2,53 maalin verran. Hyökkäys- ja puolustuspelaaminen on toiminut käsi kädessä erinomaisesti.

Tällä hetkellä Devils porskuttaa peräti yhdeksän ottelun mittaisessa voittoputkessa, eikä kyseisen voittoputken aikana ole mahtunut kuin vain ja ainoastaan yksi heikko ottelu mukaan. Devils on monissa edistyneissä tilastoissa kärjessä, mikä ei tule yllätyksenä. Devils on juuri tällä hetkellä yksi NHL:n vaarallisimmista joukkueista. Sen pelaaminen ei roiku vain ja ainoastaan yhden tuloskentän varassa, vaan onnistumisia tulee laajalla rintamalla.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Canadiens isossa testissä

Kotijoukkue Montreal Canadiensin alkukauden loukkaantumiset ovat alkaneet helpottaa, ja nyt se pääsee vihdoin pelaamaan suhteellisen terveellä kokoonpanolla otteluitaan. Tällä hetkellä Montreal porskuttaa kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa – voitot tulivat Pittsburgh Penguinsia, Vancouver Canucksia ja Detroit Red Wingsia vastaan, mutta kaksi näistä eteni aina jatkoajalle tai voittolaukauksiin saakka.

Canadiens on pelannut kuluvalla kaudella 15 ottelua, joista saldona on kahdeksan voittoa ja seitsemän tappiota maalierolla 46:48. Kotijoukkue on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,07 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,20 maalin verran. Nyt Canadiens joutuu todelliseen testiin, kun vastaan asettuu tämän hetken kuumin joukkue, joka porskuttaa peräti yhdeksän ottelun voittoputkessa.

Devils ennakkosuosikki

Devils lähtee yön otteluun kertoimia suurempana ennakkosuosikkina. Se omistaa huomattavasti laadukkaamman ja laajemman pelaajamateriaalin kuin Canadiens. Devils on yhdeksän ottelun voittoputkessa ja pelaa hurmoksessa. Vitek Vanecek on ottanut itselleen selkeän ykköstorjujan roolin, ja hän myös aloittaa maalilla Canadiensia vastaan. Devilsin puolustuspelaaminen on ollut timanttia, eikä Canadiens omista hirveästi tulivoimaa. On vaikea nähdä, että Canadiens pystyisi haastamaan tämän hetkistä Devilsiä millään tapaa. Vierailijat ovat jokaisen osa-alueen osalta valovuoden edellä. Liuskalle valitaan Devilsin voitto varsinaisella peliajalla herkullisella 2,00-kertoimella.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!