12.2. NHL: Montreal Canadiens – Edmonton Oilers | Canadiens kärsii edelleen poissaoloista

12.2.2023 Klo. 19:30

Edmonton Oilers

Panos
1.5/5

Montreal Canadiens ja Edmonton Oilers taistelevat paremmuudesta NHL:n runkosarjaottelussa sunnuntai-iltana. Ottelu pelataan Montrealissa Bell Centressä, jossa kiekko putoaa jäähän kello 19.30.

Canadiens heikossa hapessa

Kotijoukkue Montreal Canadiensia kiusaa lukuisat poissaolot, jotka vaikuttavat joukkueen suorittamiseen rankalla kädellä. Täysin terveellä kokoonpanolla Canadiens olisi kaikesta huolimatta selkeä altavastaaja illan ottelussa. Loukkaantuneiden lista Canadiens-leirillä on todella pitkä, sillä Sean Monahan, Kaiden Guhle, Juraj Slafkovsky, Brendan Gallagher, Jonathan Drouin, Jake Evans, Joel Armia, Cole Caufield sekä Joel Edmundson ovat poissa joukkueen vahvuudesta.

Varsinkin puolustusosasto on tällä hetkellä suhteellisen heikossa hapessa, joka ei tiedä Oilersin kaltaista hyökkäysvoittoista joukkuetta vastaan hyvää. Habs on koko NHL:n viidenneksi eniten maaleja päästänyt joukkue, ja siltä löytyy sarjan kolmanneksi heikoin alivoima. Habsin kannalta ennakkoasetelmat eivät ole suotuisat missään tapauksessa. Oilers porskuttaa todella kovassa tulosvireessä, ja se on koko NHL:n eniten maaleja tekevä joukkue.

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Oilers valovuoden edellä jokaisella osa-alueella

Edmonton Oilers lähtee illan otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Edellisen 10 ottelun aikana se ei ole hävinnyt ainuttakaan ottelua varsinaisella peliajalla, eli Oilers on tällä hetkellä oikeasti kovassa tulosvireessä. Pelillisesti Oilers on valovuoden edellä kotijoukkuetta, eikä Habs ole millään pelin osa-alueella vierailijoita edellä. Canadiensin kausi on käytännössä jo ohi, kun taas vuorostaan Oilers taistelee tiukasti oman divisioonansa voitosta.

Oilers on pelannut kuluvalla kaudella 53 ottelua, joista saldona on 30 voittoa ja 23 tappiota maalierolla 199:167. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden peräti 3,75 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,15 maalin verran. Habs on pelannut kuluvalla kaudella 52 ottelua, joista saldona on 21 voittoa ja 31 tappiota maalierolla 134:192. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,58 maalia vastustajan verkon perukoilla, ja omissa on soinut ottelua kohden 3,69 maalin verran.

Oilers marssii voittoon

Montreal Canadiens joutuu liian ison haasteen eteen, kun vastaan asettuu Connor McDavidin ja Leon Draisatlin tähdittämä Edmonton Oilers. Vierailijoiden hyökkäysvoima on yksinkertaisesti liikaa Habsille, jonka puolustusosasto on tällä hetkellä heikossa hapessa. Myös Canadiensin hyökkäyskalusto on kokenut kovia poissaolojen myötä, eikä se omista tällä hetkellä riittävästi tulivoimaa. Habs on koko NHL:n kolmanneksi vähiten maaleja tehnyt joukkue. Liuskalle valitaan Edmonton Oilersin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,71. Oilers on materiaaliltaan ja laajudeltaan aivan toisella tasolla kuin Habs.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!