12.10. NHL: Los Angeles Kings – Vegas Golden Knights | Tyynenmeren divisioonassa kausi käyntiin

12.10.2022 Klo. 05:00

Vegas Golden Knights DNB

Panos
1.5/5

Los Angeles Kings ja Vegas Golden Knights aloittavat oman NHL-urakkansa Tyynenmeren divisioonan osalta. Ottelu pelataan Los Angelesissa Crypto.com Areenalla, ja kiekko putoaa keskiympyrään kello 05:00.

Kings vaarallinen myös kuluvalla kaudella

Los Angeles Kings onnistui viime kaudella yllättämään kiekkoväen pelaamalla itsensä pudotuspeleihin, ja ensimmäisellä kierroksella pistämään Edmonton Oilersin todella ahtaalle – Kings taipui pudotuspeleissä vasta seitsemännessä kamppailussa Oilersille. Kings on jälleen kerran vaarallinen, eikä tämän kaudenkaan osalta pudotuspelit ole pelkkä ajatus takaraivossa. Kotijoukkue Kings on materiaaliltaan laadukkaampi joukkue kuin viime kaudella Kevin Fialan tulon myötä.

Kings on puolustukseen orientoitunut joukkue, joka ei missään nimessä maaleilla mässäile. Kings nakutti viime kaudella 235 maalia, eli 2,87 maalia ottelua kohden. Vuorostaan Kingsin ensi yön vastustaja Vegas Golden Knights nakutti 262 maalia, joka on 3,20 maalia ottelua kohden – kaikesta huolimatta Kings oli joukkueista se, joka pääsi viimeisenä Tyynenmeren divisioonasta pudotuspeleihin. Kingsin runko on käytännössä aivan sama kuin viime kaudellakin, joten voimme odottaa tältä ryhmältä suvereenia pelaamista heti kauden alusta alkaen.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Vegas Golden Knightsilla kasvojen pesun paikka

Vierasjoukkue Vegas Golden Knights oli ennen viime kauden alkua yksi suurimmista ennakkosuosikeista voittamaan Stanley Cupin, mutta se ei päässyt pelaamaan edes pudotuspelejä. Vegasia kiusasi pitkin kautta lukuisat loukkaantumiset, ja se sotki todella pahasti Vegasin mahdollisuuksia päästä pudotuspeleihin. Kauden loppuvaiheessa Vegasilla alkoi kokoonpano olemaan suhteellisen hyvässä jamassa, mutta tärkeistä peleistä ei saatu tarvittavia pisteitä kerättyä. Nyt Golden Knightsilla on kasvojen pesun paikka, mutta suuria kysymymerkkejä liikkuu silti Vegas-leirin ympärillä.

Maalivahti Robin Lehner on koko kauden sivussa Vegasin kokoonpanosta, joka on suhteellisen kova takaisku kuluvalle kaudelle. Ykköstorjujan viitan nappa itselleen 25-vuotias Logan Thompson, joka pelasi olosuhteisiin nähden kelpo kauden – kysymys kuuluukin, että kykeneekö Thompson nousemaan riittävän hyvälle tasolle? Vegas omistaa onneksi todella laadukkaan puolustuskaluston, mutta maalivahtitilanne on kaikesta huolimatta suuri kysymyskerkki.

Vegas paperilla laadukkaampi

Vierasjoukkue Vegas Golden Knights on materiaaliltaan joukkueista laadukkaampi. Vegas on edelleen NHL:n kärkipäätä, vaikka joukkueesta lähti pois Max Pacioretty, ja Robin Lehner on poissa pelaavasta kokoonpanosta. Jack Eichel on vihdoin ja viimein täydessä pelikunnossa, joten häneltä voidaan odottaa tulosta kuluvalla kaudella. Kings lähtee kertoimien valossa pienoisena ennakkosuosikkina otteluun, joka kelpaa vallan mainiosti meille. Vegas on paperilla laadukkaampi joukkue ja terveellä kokoonpanolla se on äärimmäisen vaarallinen illasta toiseen. Liuskalle valitaan Vegas Golden Knights DNB -veto.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!