25.11. NHL: Los Angeles Kings – Toronto Maple Leafs | Kings ajautunut tappiokierteeseen

2021-11-25 05:00:00

Toronto Maple Leafs

Panos
1.5/5

Los Angeles Kings ja Toronto Maple Leafs kohtaavat keskiviikon ja torstain välisenä yönä NHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Los Angelesissa Staples Centerissä kello 05:00.

Kotijoukkue tappiokierteessä

Los Angeles Kings on pelannnut kuluvalla NHL-kaudella 18 ottelua, joista saldona on kahdeksan voittoa ja 10 tappiota. Joukkue majailee omassa konferenssissaan sijalla 11. ja omassa divisioonassaan sijalla 6. Kingsin maaliero on 18 pelatun pelin jälkeen 46:46. Kotijoukkueen kausi on ollut hieman outo, sillä se aloitti käytännössä kautensa kuuden ottelun mittaisella tappioputkella, jonka jälkeen se olikin seitsemän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Nyt tällä hetkellä Kings porskuttaa peräti neljän ottelun tappioputkessa.

Kingsin kausi on ollut hankala isojen loukkaantumisten takia. Puolustusosastolta pidempään poissa on Drew Doughty ja Sean Walker, tämän kaksikon poissaolo tekee puolustukseen todella ison loven. Vaikka Kings kärsikin hieman useammasta poissaolosta, niin se kykeni otteluita voittamaan hyvällä tahdilla. Joukkueen suurimpiin vahvuuksiin kuuluu puolustuspelaaminen ja tiivis viisikkopeli. Kings on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,56 maalia vastustajan reppuun, samalla se on päästänyt omissa 2,56 maalia. Tällä hetkellä joukkueella on menossa heikompi hetki pelillisesti kuin tuloksellisestikin.

STS 100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Toronto parantanut otteitaan

Vierasjoukkue Toronto Maple Leafs on pelannut kuluvalla NHL-kaudella 20 ottelua, joista saldona on 13 voittoa ja seitsemän tappiota. Toronto majailee omassa konferenssissaan sijalla 4. ja omassa divisioonassaan sijalla 2. Joukkueen maaliero on 20 pelatun pelin jälkeen 51:45. Toronton alkukausi lähti yskähdellen liikkeelle, mutta nyt se käytännössä purjehtii voitosta voittoon. Edellisten 13 ottelun aikana Toronto on kärsinyt tappion ainoastaan kaksi kertaa, joka kertoo paljon joukkueen iskukyvystä.

Auston Matthewsin poissaolo vaikutti alkukaudesta, mutta nyt herra on täydessä tikissä ja pelaa isoja minuutteja pelistä toiseen. Toronton puolustuspelaaminen on ollut todella positiivinen yllätys, kun se on ollut pitkään tämän organisaation heikoin lenkki. Toronto on tähän mennessä päästänyt keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,25 maalia omissa, joka on NHL:n mittakaavalla aivan järisyttävän hyvä suoritus. Kausi on tietenkin vasta alussa, ja tilanteet varmasti muuttuvat tämän osalta, mutta alkukauden aikana puolustuspeli on ollut timanttia. Viimeistelyn kanssa joukkueella on vielä petrattavaa, mutta sekin tulee kääntymään kauden edetessä parempaan suuntaan.

Vierailijat vahvoilla

Los Angeles Kings joutuu todella isoon testiin, kun vastaan asettuu tulivoimainen ja hyvin puolustava Toronto. On todella vaikea kuvitella, että Kings onnistuisi nykyisellä pelillään haastamaan Torontoa. Pelaajamateriaaliltaan joukkueilla on todella paljon eroa. Vierasjoukkue pyyhkii jokaisella osa-alueella Kingsin paperilla. Toronto on joukkueista huomattavasti vaarallisempi erikoistilannepelaamisessa ylivoiman ja alivoiman osalta. Toronto luo huomattavasti enemmän tekopaikkoja otteluissa kuin Kings. Liuskalle lähdetään pelaamaan vierasjoukkue Toronto Maple Leafsin voittoa varsinaisella peliajalla – Kings ei tule kääntämään kelkkaansa vielä tässä ottelussa.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!