12.1. NHL: Los Angeles Kings – San Jose Sharks | Kings selkeä ennakkosuosikki

12.1.2023 Klo. 05:00

Los Angeles Kings

Panos
1.5/5

Los Angeles Kings ja San Jose Sharks kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Ottelu pelataan Los Angelesissa Crypto.com -Areenalla, jossa kiekko putoaa jäähän kello 05:00.

Kings hyvässä tulosvireessä

Los Angeles Kings on tällä hetkellä kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa, jonka aikana on kaatunut Vegas Golden Knights ja Edmonton Oilers. Kingsin uusi hankinta Kevin Fiala on ollut lähiaikoina hurjassa vireessä, eikä häntä tunnu pysäyttävän tällä hetkellä mikään. Kings lähtee ensi yön otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Se pääsee pelaamaan kotonaan ja samalla se nauttii suuresta materiaaliedusta ensi yön ottelussa. Vierasjoukkue San Jose pelasi edellisenä yönä Arizona Coyotesia vastaan ottelun, joten se ei pääse levänneillä jaloilla lähtemään tähän matsiin.

Kings on pelannut kuluvalla kaudella 44 ottelua, joista saldona on 24 voittoa ja 20 tappiota maalierolla 144:148, eli se on päästänyt enemmän maaleja omissa kuin tehnyt vastustajan päähän. Kaikesta huolimatta Kings porskuttaa omassa konferenssissaan kolmantena ja omassa divisioonassaan se on tällä hetkellä toisena. Kings on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,27 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,36 maalin verran.

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Sharksin heikko puolustus isossa testissä

San Jose Sharksin kausi ei ole mennyt parhaimmalla mahdollisella tavalla, mutta odotuksiin nähden se on juuri siellä missä kuuluukin, eli sarjataulukon hännillä. Sharksin pelaajamateriaali kuluvalle kaudelle on todella kapea. Varsinkin puolustuksen osalta Sharks-leiri on heikossa hapessa. Ensi yön vastustaja Los Angeles Kings pelaa hyökkäysvoittoista peliä ja omistaa suhteellisen tehokkaan tulivoiman, joka tulee tuottamaan hankaluuksia vierailijoille.

Sharks on pelannut kuluvalla kaudella 42 ottelua, joista saldona on 13 voittoa ja 29 tappiota maalierolla 129:153. Sharks majailee omassa konferenssissaan sijalla 13. ja omassa divisioonassaan se on toiseksi viimeisenä. Sharks on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,07 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,64 maalin verran. Vierailijat ovat koko NHL:n viidenneksi eniten maaleja päästänyt joukkue, joka kertoo paljon heidän puolustuskyvystään.

Kings marssii voittoon

Vaikka Kings ei sieltä kaikista kirkkaimmasta päästä ole joukkueena, niin on se San Jose Sharksia huomattavasti laadukkaampi ja laajempi joukkue. Kings pääsee lähtemään ensi yön otteluun tuoreilla jaloilla, kun taas vuorostaan Sharks-leiri ei pääse. Kings on hyvässä tulosvireessä, eikä Sharks tule kotijoukkuetta yllättämään yön kamppailussa. Tasoerot ovat valtavat Kingsin eduksi. Liuskalle valitaan kotijoukkue Los Angeles Kingsin voitto kertoimella 1,80. Vierailijoiden puolustus ei tule selviämään ensi yön ottelusta ehjin nahoin.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!