12.3. NHL: Los Angeles Kings – Nashville Predators | Kings hurjassa vireessä

12.3.3023 Klo. 05:30

Los Angeles Kings

Panos
2/5

Los Angeles Kings ja Nashville Predators kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Ottelu pelataan Los Angelesissa Crypto.com -areenalla, jossa kiekko putoaa jäähän kello 05:30.

Jatkuuko Kingsin voittoputki Predatorsin kustannuksella?

Kotijoukkue Los Angeles Kings on pelannut viimeaikoina erinomaisesti tuloksellisesti kuin pelillisesti. Kings porskuttaa viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa, jonka aikana on kaatunut Colorado Avalanche, Washington Capitals, St. Louis Blues, Montreal Canadiens ja Winnipeg Jets. Edellisen kamppailunsa Kings pelasi hallitsevaa mestaria vastaan vieraskentällä, josta se kävi nappaamassa suvereenin 5-2-voiton. Kings on erinomaisessa vireessä ja seuraavaksi vastaan astelee heikosta tulivoimasta kärsivä Nashville Predators.

Kings pääsee pelaamaan melkein parhaimmalla mahdollisella kokoonpanolla ottelunsa, sillä ainoastaan puolustaja Sean Durzi on poissa pelaavasta kokoonpanosta. Aloittavasta maalivahdista ei ole varmuutta, mutta Joonas Korpisalo ja Phoenix Copley kykenevät molemmat napsimaan kiekkoja heikkoa Nashvilleä vastaan. Kings paranteli omaa puolustuskalustoaan hankkimalla Vladislav Gavrikovin Columbuksesta – Gavrikov on päässyt todella hyvin sisään Kingsin pelitapaan ja hän tuo paljon lisää osaamista takalinjoille. Predatorsin heikko tulivoima ei missään nimessä horjuta Kingsin peliä suuntaan tai toiseen.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Predators huomattavasti heikompi

Nashville Predatorsin tilanne ei ole tällä hetkellä optimaalinen, sillä paljon tulivoimaa jo valmiiksi heikosta joukkueesta puuttuu. Filip Forsberg, Ryan Johansen, Alexandre Carrier ja Mark Borowiecki ovat poissa pelaavasta kokoonpanosta. Day-to-day -listalle merkittynä ovat Juuso Pärssinen sekä Mark Jankowski, joiden pelaaminen on mahdollista ensi yön kamppailussa. John Leonard, Cody Glass, Kiefer Sherwood, Thomas Novak, Luke Evangelista sekä Matt Duchene muodostavat Nashvillen kaksi kärkikenttää – tilanne ei ole missään nimessä optimaalinen vierailijoiden osalta.

Predators on tehnyt koko NHL:n kuudenneksi vähiten maaleja, joten se ei missään nimessä omista laadukasta hyökkäyskalustoa. Predators on nakuttanut ainoastaan 2,84 maalia vastustajan nuottaan ottelua kohden. Predators on huomattavasti heikompi joukkue materiaaliltaan kuin myös pelillisesti. Preds on kärsinyt kaksi tappiota putkeen, jotka tulivat Arizona Coyotesia sekä Vancouver Canucksia vastaan. Molemmat lukeutuvat NHL:n häntäpään joukkueisiin.

Kings jatkaa voittojen tiellä!

Los Angeles Kings lähtee ensi yön kamppailuun huomattavasti nykyisiä kertoimia suurempana ennakkosuosikkina. Kings on äärimmäisen vakuuttavassa tulosvireessä, eikä sen pelaamisessa ole ollut puutteita millään osa-alueella viimeaikoina. Kings pelaa kaiken lisäksi todella tärkeistä pisteistä, sillä se taistelee Tyynenmeren-divisioonan voitosta. Vierailijoiden materiaali on hyökkäyskaluston suhteen todella nihkeä, eikä se pelkällä puolustusvoittoisella pelaamisella tule selviämään Kingsin käsittelyssä. Liuskalle valitaan kotijoukkue Kingsin voitto varsinaisella peliajalla herkullisella 2,05-kertoimella.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!