3.3. NHL: Los Angeles Kings – Montreal Canadiens | Siipirikkoinen Canadiens Kingsin kimppuun

3.3.2023 Klo. 05:30

Los Angeles Kings

Panos
1.5/5

Los Angeles Kings ja Montreal Canadiens taistelevat sarjapisteistä NHL:ssä torstain ja perjantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Los Angelesissa Crypto.com Arenalla, jossa kiekko putoaa keskiympyrään kello 5.30.

Canadiens siipirikkoisena kamppailussa

Montreal Canadiensin kausi on ollut kaikkea muuta kuin täydellinen. Joukkue on kärsinyt käytännössä koko kauden ajan lukuisista loukkaantumisista, joka on vaikeuttanut pelaamista huomattavasti. Tälläkin hetkellä pelaavasta kokoonpanosta on poissa liuta tärkeitä pelaajia, kuten Sean Monahan, Juraj Slafkovsky, Cole Caufield, Kirby Dach, Jake Evans, Arber Xhekaj, Brendan Gallagher sekä Joel Edmundson. Eikä tässä ollut vielä edes kaikki poissaolot joukkueelta. Canadiens pelaa todella kapealla rosterilla loppukauden pelinsä.

Vierailijoiden osalta kausi on jo paketissa, eli se pelaa täysin panoksettomia otteluita – toisaalta se tuo pelaamiseen omanlaista vapautta, kun ei millään ole mitään väliä. Canadien on pelannut kuluvalla kaudella 60 ottelua, joista saldona on 26 voittoa ja 34 tappiota maalierolla 162:215. Canadiens on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,70 maalia ja omissa on soinut ottelua kohden 3,58 maalin verran. Canadiens on koko NHL:n kuudenneksi vähiten maaleja tehnyt joukkue, mikä ei ole yllättävää nykyisellä hyökkäyskalustolla.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Canadiens ei horjuta kotijoukkuetta millään tavalla

Los Angeles Kings on pelannut kohtalaisen hyvän kauden ja se taistelee tosissaan Tyynenmeren-divisioonan voitosta. Kings vahvisti rivejään hommaamalla maalivahti Joonas Korpisalon sekä puolustaja Vladislav Gavrikovin Columbuksen riveistä. Valitettavasti Jonathan Quickin aika on vuorostaan ohi Kings-nutussa. Gavrikov ei pelaa vielä ensi yönä, mutta herra kyllä tuo mukavasti lisää varmuutta Kingsin alakertaan. Kingsin heikkoutena on nimittäin ollut puolustus- ja maalivahtipeli. Onneksi ensi yön vastustaja Canadiens omistaa todella heikon hyökkäyskaluston, eikä se tule horjuttamaan Kingsin alakertaa missään nimessä.

Los Angeles Kings on pelannut kuluvalla kaudella 62 ottelua, joista saldona on 34 voittoa ja 28 tappiota maalierolla 205:210. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,31 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,39 maalin verran. Kings on hyökkäyspeliin orientoitunut joukkue, joka pelaa vauhdikasta lätkää. Vierailijoiden puolustuspelaaminen ei ole kovin kummoista, sillä se on seitsemänneksi eniten maaleja päästänyt joukkue ja samalla se omistaa todella heikon alivoiman. Kings on tulivoimainen joukkue, joka operoi vuorostaan varsin tehokkaalla ylivoimalla. Kingsin nopea ja hyökkäysvoittoinen pelitapa tuottaa jäähyjä vastustajalle.

Kings pitää tärkeät pisteet kotonaan

Los Angeles Kings lähtee nykyisiä kertoimia suurempana ennakkosuosikkina otteluun. Se on voittanut kolme edellistä kamppailuaan kotona. Kings ja Canadiens ovat kohdanneet kertaalleen kuluvalla kaudella, jolloin pelattiin Montrealissa – ottelu päättyi Kingsin 4-2-voittoon. Kingsin osalta kaikki loppukauden pelit ovat äärimmäisen tärkeitä, sillä se taistelee tosissaan Tyynenmeren-divisioonan voitosta. Tappioihin ei ole varaa, kun vastaan astelee Canadiensin kaltainen joukkue. Pelitavaltaan Kings on äärimmäisen hankala match up Canadiensille. Kings on myös materiaaliltaan valovuoden edellä vierailijoita. Liuskalle valitaan kotijoukkue Los Angelen Kingsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,77.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!