7.5. NHL: Los Angeles Kings – Edmonton Oilers | Onnistuuko Oilers nappaamaan valtikan itselleen?

Edmonton Oilers

Panos
1.5/5

Los Angeles Kings ja Edmonton Oilers kohtaavat perjantain ja lauantain välisenä yönä pudotuspelisarjansa kolmannessa osaottelussa. Ottelu pelataan tällä kertaa Los Angelesissa Crypto.com Arenalla kello 05:00.

Oilersin tulivoima liian iso pala purtavaksi

Edmonton Oilers oli sarjan kahdessa ensimmäisessä kohtaamisessa pelillisesti edellä Kingsiä, vaikka se ensimmäisestä ottelusta kärsikin tappion. Ensimmäinen kohtaaminen päättyi Kingsin 4-3-voittoon ja sarjan toinen kohtaaminen päättyi Oilersin suvereeniin 6-0-voittoon. Toisessa kamppailussa Oilersin maaliodottoma oli 3,4, kun taas vuorostaan Kingsin vastaava lukema oli 2,3. Edmonton Oilersilta löytyy järjettömän kova hyökkäyskalusto Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin myötä. Kykeneekö Kings pimentämään kyseiset herrat kotipelissään?

Kings pääsee pelaamaan kotonaan ja näin ollen se saa itselleen viimeisen vaihto-oikeuden. Kings peluuttaa kaiken järjen mukaan mahdollisimman paljon Phillip Danaultin kentällistä Connor McDavidia vastaan, sillä Danault on yksi NHL:n parhaimpiin shutdown-pelaajiin lukeutuva. McDavid kykenee kaikesta huolimatta luomaan vastustajan päässä vaarallisia maalipaikkoja, vaikka vastassa onkin shutdown-kenttä. Oilersilta löytyy ratkaisuvoimaa McDavidin lisäksi muista kentistä riittämiin. Kings ei kykene pitämään Oilersin tulivoimaista rosteria kurissa tässä sarjassa valitettavasti.

FASTBET 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015

Materiaalierot liian suuret

Joukkueiden pelaajamateriaaleissa on eroa kuin yöllä ja päivällä. Kings omistaa hyvin keskinkertaisen materiaalin, kun taas Oilers vilisee täynnä tähtipelaajia. Pitkässä juoksussa aina parempi joukkue voittaa, ja Oilers on osoittautunut paremmaksi joukkueeksi muutakin kuin pelkästään paperilla. Pelitilanteita vierasjoukkue Edmonton Oilers on hallinnut kahdessa edellisessä kohtaamisessa suvereenisti. Kingsin puolustusosasto on suurin kysymysmerkki, kun joukkueen kaksi parasta puolustajaa on poissa pelaavasta kokoonpanosta – Sean Walkerin sekä Drew Doughtyn poissaolot ovat suuri menetys Kingsille. Kotijoukkueen tämän hetkinen puolustusosasto ei pysty taistelemaan voitosta Oilersin hyökkäysvoimaa vastaan.

Erikoistilannepelaamisen merkitys pudotuspeleissä on valtavan suuri, ja kotijoukkue Kings on ollut todella heikko alivoimalla sekä ylivoimalla. Oilers vuorostaan on tappavan tehokas ylivoimalla, josta se saa suurta etulyöntiasemaa kyseisessä pudotuspelisarjassa. Oilersin ylivoimaprosentti runkosarjassa oli 26%, ja Kingsin alivoimaprosentti 76,7%. Erikoistilanteet ovat ratkaisevassa osassa näissä peleissä, ja Oilers osaa omat paikkansa hyödyntää hurjan hyökkäysvoimansa takia.

Oilers kuskin paikalle!

Edmonton Oilers lähtee ensi yön otteluun kertoimien valossa ennakkosuosikkina, mikä ei tule kenellekään yllätyksenä. Oilers on ollut parempi molemmissa kohtaamisissa, sekä se omistaa rutkasti laadukkaamman joukkueen. Kings pääsee pelaamaan kotona, joka on aina pudotuspeleissä suhteellisen suuri etu, mutta Kingsin osalta se ei ole riittävä etu. Oilers on yksinkertaisesti hyökkäysvoimansa takia liian iso pala purtavaksi Kings-leirille. Edellisessä ottelussa Oilersin maalissa Mike Smith pelasi erinomaisen ottelun, joka tietää hyvää jatkoa ajatellen. Vierasjoukkue Edmonton Oilersille tarjotaan varsinaisen peliajan voitolle kerrointa 2,25 – tämä sopii vallan mainiosti liuskalle. Oilers nappaa vierasvoiton ja palaa sarjassa takaisin kuskin paikalle.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!