14.2. NHL: Los Angeles Kings – Buffalo Sabres | Kentällä hurja määrä tulivoimaa

14.2.2023 Klo. 05:30

Yli 6,5 maalia

Panos
1/5

Los Angeles Kings ja Buffalo Sabres taistelevat sarjapisteistä NHL:n runkosarjaottelussa maanantain ja tiistain välisenä yönä. Ottelu pelataan Los Angelesissa Crypto.com Areenalla, jossa kiekko putoaa jäähän kello 05.30.

Hyökkäyspelaamisen juhlaa

Los Angeles Kings ja Buffalo Sabres ovat sellaisia joukkueita, jotka nauttivat hyökkäysvoittoisesta pelaamisesta. Näiden joukkueiden ottelut tuppaavat olemaan runsasmaalisia, sillä molempien joukkueiden pelitavat ruokkivat tällaisia pelejä. Vierasjoukkue Buffalo Sabres on koko NHL:n neljänneksi eniten maaleja tehnyt joukkue, kun taas vuorostaan Kings on sijalla 12. Molempien heikkoudet löytyvät puolustuspelaamisesta, jonka takia myös omissa kolisee tiuhaan tahtiin.

Ensi yön ottelusta on turha odottaa vähämaalista ja puolustusvoittoista peliä, sillä kummatkin ovat hyökkäyspelaamiseen orientoituneita joukkueita. Erikoistilannepelaaminen tulee näyttelemään myös isoa osaa, sillä molempien alivoimat ovat NHL:n heikoimmasta päästä. Ylivoimalla molemmat joukkueista ovat vuorostaan kärkipäätä, joten maaleja tulemme näkemään mitä todennäköisemmin erikoistilannepelaamisen aikana. Tulivoimaa on hurja määrä kentällä, eikä kumpikaan saa puhtaita papereita puolustuspelaamisesta.

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Runsasmaalinen ottelu tiedossa

Los Angeles Kings on pelannut kuluvalla kaudella 54 ottelua, joista saldona on 29 voittoa ja 25 tappiota maalierolla 175:182. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,24 maalia vastustajan verkon perukoille, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,37 maalin verran. Kings on suhteellisen korkealla sarjataulukossa, vaikka sen maaliero on tällä hetkellä miinuksen puolella. Kings pelaa todella heikossa divisioonassa, jonka takia sen tilastot ovat hieman todellisuutta paremmat.

Vierasjoukkue Buffalo Sabres on pelannut kuluvalla kaudella 51 ottelua, joista saldona on 26 voittoa ja 25 tappiota maalierolla 187:176. Sabres on tehnyt keskimäärin ottelua kohden peräti 3,67 maalia vastustajan nuottaan, ja omissa on soinut ottelua kohden 3,45 maalin verran. Sabresin hurlumhei-kiekko ruokkii aina runsasmaalisia pelejä, ja nyt vastaan asettuu hyvin samankaltainen joukkue. Luvassa on hyökkäyspelaamisen juhlaa, joten maalipaikkoja on kyllä puolin ja toisin tarjolla.

Puolustuspelaamisesta ei tietoakaan

Tage Thompsonin tähdittämä tuloskenttä luo vierailijoilta ottelussa kuin ottelussa vaarallisia maalintekopaikkoja – varsinkin ylivoimalla kyseinen tuloskenttä on vaarallisimmillaan. Molemmat joukkueista omistavat hurjan määrän tulivoimaa, mutta puolustuspelaamisesta ei ole tietoakaan. Lähtökohdat runsasmaaliseen otteluun ovat erinomaiset, kun kaksi hyökkäyspelaamisesta nauttivaa jengiä kohtaavat toisensa. Molempien pelitavat ruokkivat tällaisia otteluita, joten vähämaalista nysväystä on todella vaikea odottaa. Yksinkertaisesti tulivoimaa suhteessa puolustuskykyyn on aivan liian paljon kentällä. Liuskalle valitaan se, että näemme ottelussa yli 6,5 maalia erinomaisella 2,02-kertoimella.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!