12.5. NHL: Florida Panthers – Washington Capitals | Onnistuuko Panthers pääsemään kuskin paikalle?

12.05.2022 Klo. 02:30

Florida Panthers

Panos
1.5/5

Florida Panthers ja Washington Capitals jatkavat omaa pudotuspeliurakkaansa NHL:ssä keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Ottelusarjan viidennes kohtaaminen pelataan Floridassa FLA Live Arenalla kello 02:30.

Panthersilla mahdollisuus ottaa ohjat omiin käsiin!

Florida Panthersin ja Washington Capitalsin välinen ottelusarja on tällä hetkellä tasalukemissa 2-2. Hieman jopa yllättäen Washington Capitals on ollut tässä sarjassa niskan päällä pelillisesti, mutta kykeneekö se jatkamaan samaa kaavaa pudotuspelien edetessä pidemmälle? Edellisessä ottelussa Florida onnistui pelaamaan sarjan parhaimman kamppailunsa, mutta voitto ei siltikään tullut helpolla. Capitalsilla oli kolmannen erän lopussa tonttia pistää kiekko tyhjään maaliin, mutta Caps-leiri ei tässä onnistunut. Sam Reinhart nappasi Jonathan Huberdeaun epäonnistuneen vedon ilmasta haltuun, ja tinttasi sen jälkeen kiekon ohi Ilya Samsonovin selän taakse. Jatkoajalla ratkaisijaksi nousi 26-vuotias laitahyökkääjä Carter Verhaeghe, joka ratkaisi pelin ajassa 64:57 ottelun toisella maalillaan.

Capitals oli erittäin lähellä voittaa sarjan neljännen kamppailun, kun se ampui kolmannessa erässä kiekon hieman ohi tyhjästä maalista. Nyt sarja on kuitenkin 2-2-tilanteessa, ja käytännössä Panthersilla on taas sarja täysin omissa käsissään. Panthers pääsee pelaamaan kotonaan, jossa se pääsee nauttimaan viimeisestä vaihto-oikeudesta sekä oman yleisönsä läsnäolosta – oivallinen paikka päästä kyseisessä pudotuspelisarjassa kuskin paikalle. Edellisessä ottelussa maaliodottoma Panthersilla oli 3,4, kun taas vuorostaan Capitalsilla 2,1, joten Panthers oli täysin oikeutettu voittaja pelitilanteiden valossa.

Molemmilla parantamisen varaa omassa pelaamisessa

Florida Panthers oli sarjan ensimmäisissä peleissä todella surkea, mutta nyt viimeisessä kamppailussa se alkoi jo näyttämään jääkiekkojoukkueelta. Toisaalta Panthers päästi Capitalsin neljä kertaa läpiajoon, joten täysin puhtaita papereita edellisestäkään pelistä ei voi antaa pantterilaumalle. Kotijoukkueen suurimmaksi ongelmaksi on koitumassa erittäin heikko erikoistilannepelaaminen, jonka merkitys pudotudpeleissä on todella suuri. Florida ei ole vielä onnistunut tekemään ainuttakaan ylivoimamaalia Capitalsin selän taakse, ja alivoimaprosentti huitelee 70,6% paikkeilla – tähän on tultava muutos, jos Florida tästä sarjasta haluaa jatkoon päästä.

Capitalsin osalta puolustuspelaamisessa on vieläkin paljon parantamisen varaa. Caps antaa todella paljon vaarallisia maalipaikkoja vastustajalleen, mutta Panthers ei ole vielä näitä päässyt hyödyntämään riittävän hyvin. Floridan kaltaista joukkuetta vastaan et voi yksinkertaisesti antaa ilmaisia maalipaikkoja, sillä heiltä löytyy järisyttävä määrä maalintekovoimaa. Panthers on kyennyt kipuamaan sarjan 2-2-tilanteeseen heikolla pelillä – se on osittain hyvän joukkueen merkki, kun pystyy otteluita voittamaan myös heikolla pelillä. Florida ei ole vielä päässyt omalle tasolleen, mutta sitten kun se tapahtuu, on Capitals suuressa pulassa. Pantterilauma osoitti jo parempaa peliä viime kamppailussa, ja mitä todennäköisemmin se nostaa tasoaan vielä pykälän verran seuraavaan kamppailuun.

Panthers nappaa ottelupallon itselleen!

Florida Panthers lähtee otteluun jällen kerran ylivoimaisena ennakkosuosikkina. On todella vaikea kuvitella, että Panthers häviäisi tässä sarjassa toista peliä kotonaan. Panttereilla on todella hyvä sauma päästä tässä sarjassa kuskin paikalle, joten voimme odottaa heidän tulevan tähän matsiin erittäin hyvin latautuneena ja valmiina kamppailemaan täysiä. Edellisessä ottelussa laukaukset menivät Floridan eduksi 32-16, joka kertoo jo paljon Panthersin pelin parannuksesta sarjan aikaisempiin peleihin. Capitals pelasi viime ottelussa sarjan heikoimman pelinsä, kun taas vuorostaan Panthers parhaimman. Kykeneekö pantterilauma jatkamaan nousujohteista pelaamista ja parantamaan otteitaan viime pelistä? Mitä todennäköisemmin kyllä pystyy. Panthers ei ole vielä osoittanut parastaan, joten nyt olisi korkea aika palata omalle tasolleen. Liuskalle valitaan kotijoukkue Florida Panthersin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,76. Pantterilauma on joukkueista parempi, ja pitkässä juoksussa parempi joukkue voittaa aina. Panthers nappaa voiton itselleen, ja menee sarjassa 3-2-johtoon.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!