7.2. NHL: Florida Panthers – Tampa Bay Lightning | Tampa vahvemmilla paikalliskamppailussa

7.2.2023 Klo. 02:00

Tampa Bay Lightning

Panos
1.5/5

Florida Panthers ja Tampa Bay Lightning taistelevat paremmuudesta NHL:n runkosarjaottelussa maanantain ja tiistain välisenä yönä. Ottelu pelataan Floridassa FLA Live Areenalla, jossa kiekko putoaa jäähän kello 02.00.

Tampa lähtee otteluun paremmista lähtökohdista

Floridan ja Tampan välinen kiihkeä paikalliskamppailu on aina yhtä mukavaa katsottavaa. Tampa on viime vuosina vetänyt pitemmän korren paikallisissa, ja tälläkin kaudella voitot ovat Tampa-leirille 2-0 paikallispeleistä. Tampa pääsee lähtemään ensi yön otteluun paremmista lähtökohdista. Floridan maalivahtitilanne on tällä hetkellä pieni kysymysmerkki, sillä Sergei Bobrovsky ja Spencer Knight ovat molemmat loukkaantuneiden listalla. Floridan maalinsuulla on kaksikko Alex Lyon ja Mack Guzda.

Spencer Knight on sunnuntaina ollut joukkueen mukana harjoittelemassa, mutta vielä ei ole varmaa, että nähdäänkö kyseistä herraa kentällä. Edellisen kerran Knight on pelannut tammikuun alussa, joten taukoa peleistä on tullut kohtuu paljon. Patric Hörnqvist ja Anthony Duclair ovat edelleen poissa Floridan hyökkäyksestä. Vierasjoukkue Tampa Bay Lightning pääsee lähtemään otteluun parhaimmalla mahdollisella kokoonpanolla, sillä se ei kärsi ollenkaan loukkaantumisista.

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Florida heikompi suorittaja

Florida Panthers on kuluvalla kaudella ollut pelkkä varjo viime kaudesta. Sillä tulee olemaan todella tiukkaa pudotuspelipaikan kanssa, eikä olisi ihme, jos se jäisi runkosarjavaiheeseen. Pantterilauma on pelannut kuluvalla kaudella 52 ottelua, joista saldona on 24 voittoa ja 28 tappiota maalierolla 177:182. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,40 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,50 maalin verran. Floridan puolustus- ja maalivahtipeli on ollut tämän kauden osalta todella heikkoa.

Tampa Bay Lightning aloitti oman NHL-kautensa todella verkkaisesti, mutta mitä pidemmälle kausi on edennyt, niin sen paremmin Tampa on alkanut pelaamaan. Se on pelannut kuluvalla kaudella 48 ottelua, joista saldona on 32 voittoa ja 16 tappiota maalieron ollessa 174:140. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,63 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,92 maalin verran. Tampan puolustus- ja maalivahtipeli on vuorostaan timanttia, unohtamatta tietenkään hurjaa tulivoimaa.

Tampa vahvemmilla ottelussa

Tampa lähtee ensi yön otteluun nykyisiä kertoimia suurempana ennakkosuosikkina. Florida on pelillisesti valovuoden jäljessä Tampaa, eikä se ole millään pelin osa-alueella vierailijoita edellä. Floridan maalivahtitilanne herättää kysymysmerkkejä. Aloittaako Alex Lyon maalissa, vai hyppääkö pitkään loukkaantuneena ollut Spencer Knight tolppien väliin. Oli tilanne mikä tahansa, niin Andrei Vasilevski vetää pidemmän korren. Tampa pelasi ennen All-Star -taukoa todella laadukasta kiekkoa, ja se on tällä hetkellä kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa. Jos Tampa jatkaa samaa peliä, niin Floridalla ei ole mitään sanottavaa Tampaa vastaan. Liuskalle valitaan Tampan voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 2,30.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!