20.5. NHL: Florida Panthers – Tampa Bay Lightning | Florida metsästämässä ensimmäistä voittoa

20.05.2022 Klo. 02:00

Florida Panthers

Panos
1.5/5

Florida Panthers ja Tampa Bay Lightning jatkavat omaa pudotuspeliurakkaansa torstain ja perjantain välisenä yönä. Vuorossa on sarjan toinen osaottelu, joka pelataan Floridassa FLA Live Arenalla kello 02:00.

Haluatko katsoa MM-kisojen otteluita suorana netissä?

Pantterilaumalla ei varaa hävitä toista ottelua putkeen

Florida Panthersin ja Tampa Bay Lightningin välinen sarja on tilanteessa 0-1. Hallitseva mestari Tampa Bay onnistui nappamaan heti ensimmäisestä kamppailusta todella tärkeän voiton sarjan jatkoa ajatellen. Pantterilaumalla ei ole varaa hävitä toista kotipeliä putkeen, sillä muuten sarjan voittamisesta muodostuu liian hankala tehtävä. Tampa pelaa vielä ilman Brayden Pointia, joten nyt olisi korkea aika napata se tasoittava voitto sarjassa.

Florida aloitti ensimmäisessä pelissä todella räväkästi ja oli pitkään hallitsevana osapuolena, mutta maalit jäivät valitettavasti uupumaan. Jälleen kerran Floridalle tarjottiin paljon mahdollisuuksia ylivoimalla, mutta se ei kyennyt vieläkään käyttämään erikoistilanteitaan hyödyksi – Florida ei ole tehnyt ainuttakaan maalia ylivoimalla näissä pudotuspeleissä. Jos sama laulu jatkuu vielä pitkään, niin Floridan pelit tulevat nopeasti päätökseen Tampan käsittelyssä, sillä Tampa kyllä omat paikkansa erikoistilanteissa hyödyntää.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Florida ennakkosuosikki

Kotijoukkue Florida Panthers lähtee ensi yön otteluun jälleen kerran ennakkosuosikkina. Se pääsee pelaamaan kotonaan ja näin ollen hyötyy viimeisestä vaihto-oikeudesta. Florida tuli Washington-sarjassa tappiopelin jälkeen aina paremmalla ilmeellä seuraavaan koitokseen, jota voimme odottaa tälläkin kertaa. Seuraavan ottelun voittamisella on suuri merkitys jatkoa ajatellen, joten tappio ei ole vaihtoehtona kotijoukkueelle.

Maaliodottama Floridalla oli ensimmäisessä ottelussa 3,49, kun taas vuorostaan Tampalla 4,85 – pelitilanteiden valossa oikea joukkue otti ansaitun voiton. Florida aloitti ottelun vahvasti, mutta Tampan toisen erän loppupuolella tehdyn ylivoimamaalin jälkeen ottelu kääntyi täydellisesti vierailijoille. Ensi yönä nähdään varmasti taistelutahtoisempi ja nälkäisempi Florida kuin ensimmäisessä ottelussa.

Kotijoukkueen voitto liuskalle!

On todella vaikea kuvitella, että Florida häviäisi toisen kamppailun putkeen kotonaan. Tampa ei kuitenkaan ole niin ylivoimainen joukkue, että se marssisi tästä sarjasta leikitellen jatkoon. Floridan on kuitenkin parannettava otteitaan, jos se aikoo tästä sarjasta päästä jatkoon. Varsinkin ylivoimatilanteista on alettava tekemään maaleja. Liuskalle valitaan kotijoukkue Panthersin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 2,05.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!