27.11. NHL: Florida Panthers – St. Louis Blues | Alisuoriutujat vastakkain

27.11.2022 Klo. 01:30

Florida Panthers

Panos
2/5

Florida Panthers ja St. Louis Blues taistelevat lauantain ja sunnuntain välisenä yönä sarjapisteistä NHL:ssä. Ottelu pelataan Floridassa Fla Live Areenalla kello 01:30.

Molemmat joukkueet alisuorittavat

Florida Panthersin ja St. Louis Bluesin urakka NHL:ssä ei ole alkanut odotetulla tavalla kummankaan osalta. Kotijoukkue Florida Panthers on pelannut kuluvalla kaudella 20 ottelua, joista saldona on 10 voittoa ja 10 tappiota maalierolla 68:65. Pantterilauma on nakuttanut ottelua kohden 3,40 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,25 maalin verran. Florida majailee omassa konferenssissaan sijalla 11. Panthers-leiriltä voidaan odottaa huomattavaa parannusta kauden edetessä.

Vierasjoukkue St. Louis Blues on pelannut kuluvalla kaudella 20 ottelua, joista saldona on 10 voittoa ja 10 tappiota maalierolla 56:70. Florida ja St. Louis ovat pelanneet saman verran pelejä, ja voittaneet saman määrän otteluita, mutta kotijoukkueella on huomattavasti paremmat tilastot. Blues on nakuttanut ottelua kohden ainoastaan 2,80 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden peräti 3,50 maalin verran. Craig Beruben luotsaaman Bluesin peli on aivan liian ailahtelevaa.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Panthers laadukkaampi

St. Louis Bluesin kausi on ollut yhtä vuoristorataa. Pitkä tappio- ja voittoputki ovat mahtuneet tämän ryhmän kauteen, mutta tasaisesta suorittamisesta on turha haaveilla näillä otteilla. St. Louis Blues porskuttaa nyt kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa ihan oikeutetusti, sillä pelaaminen on edelliset kolme kamppailua ollut jo todella heikkoa. Blues voitti edellisen kerran Anaheim Ducksin lukemin 3-1, mutta tässäkin pelissä nuottipaidat olivat suurissa vaikeuksissa – kyseisen ottelun jälkeen alamäki alkoi jälleen kerran, ja tappioputkikierre on valmis.

Florida Panthersin kausi ei ole lähtenyt odotetulla tavalla liikenteeseen, mutta aihetta paniikkiin ei ole. Floridalla ei pasmat ole aivan niin sekaisin kuin nuottipaidoilla, vaikka paljon parantamisen varaa pantterilaumaltakin löytyy. Kaikesta huolimatta kotijoukkue Florida Panthers on huomattavasti laadukkaampi joukkue, vaikka molemmat ovat saman verran pelejä voittaneet kuluvalla kaudella. On vain ajan kysymys, koska Panthers alkaa takomaan oikeasti tulosta.

Pantterilauma marssii voittoon

Florida Panthers lähtee yön otteluun oikeutetusti ennakkosuosikkina. Bluesin pelaaminen on ollut muutaman ottelun todella karmeaa katsottavaa, eikä back-to-back -peli paranna heidän mahdollisuuksiaan pelata voitosta. Florida pääsee lähtemään tuoreilla jaloilla otteluun, ja samalla nauttimaan kotiedusta. Matthew Tkachuk ja kumppanit tulevat määräämään ottelun kulkua. Pantterilauma on tuli- ja luisteluvoimainen joukkue, joka kykenee hyödyntämään vierailijoiden heikot hetket. Bluesin puolustuspelaaminen on heikkoa, kuin myös alivoimalla pelaaminen. Floridan kaltaista joukkuetta vastaan se ei ole hyvä asia. Liuskalle valitaan Florida Panthersin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,95.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!