15.10. NHL: Florida Panthers – Pittsburgh Penguins | Pens kovassa testissä

Florida Panthers

Panos
2/5

Florida Panthers avaa oman NHL-kautensa Pittsburgh Penguinsia vastaan torstain ja perjantain välisenä yönä. Ottelu pelataan BB&T Centerissä Floridassa kello 02:00.

Florida mielenkiintoinen nippu

Kotijoukkue Florida Panthers on tällä kaudella todella mielenkiintoinen joukkue uusien hankintojen myötä. Sam Reinhart ja Joe Thornton tuovat joukkueeseen lisää kokemusta ja tulivoimaa. Anton Lundell pääsee aloittamaan kautensa Florida Panthersin mukana, joten hänenkin otteitaan on mukava seurata taalaliigassa. Aaron Ekblad loukkaantui viime kaudella pahasti, mutta nyt hän on palannut Floridan kokoonpanoon takaisin, joka on Floridan kannalta erinomainen asia.

Floridan päävalmentaja Joel Quennevillen mukaan joukkueen kapteeni Aleksander Barkov on elämänsä kunnossa – Quennevillen aikana Barkovin luistin ei ole kuulemma ikinä liikkunut näin sulavasti kuin harjoituskaudella. Jos valmentajaan on uskominen, niin Barkovilta voidaan odottaa jälleen kerran upeita tekoja kentällä. Florida pelasi jo edellisellä kaudella todella upeata kiekkoa molempiin suuntiin, mutta joukkueen suurimmat vahvuudet olivat nimenomaan hyökkäyspäässä. Tämä kausi tulee menemään samanlaisilla opeilla, joten näemme jälleen kerran hyökkäysvoittoista kiekkoa Quennevillen joukkueelta.

WINNERS.BET 100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Pittsburghilla onnistunut avauskamppailu

Pittsburgh Penguinsin kausi alkoi heti ensimmäisenä päivänä, kun NHL-kausi pyörähti käyntiin. Pittsburgh kävi nappaamassa avausottelussaan voiton hallitsevasta mestarista Tampa Bay Lightningista lukemin 6-2. Pens pelasi todella vakuuttavasti, eikä hallitsevalla mestarilla ollut oikeastaan mitään palaa Pittsburghin aktiivista pelitapaa vastaan. Pens-leiri onnistui estämään Tampan suoraviivaisen pelaamisen erinomaisesti, vaikka joukkueen kokoonpano ei ollut parhain mahdollinen.

Pittsburghin pelaavasta kokoonpanosta on poissa edelleen Sidney Crosby, Evgeni Malkin ja mahdollisesti Jake Guentzel sekä Zach Aston-Reese. Pensin sentteriosasto on tällä hetkellä todella kapea, joka tulee pakosti näkymään joukkueen pelaamisessa jossain vaiheessa alkukautta. Vaikka Pittsburgh onnistuikin voittamaan Tampan suhteellisen helpon oloisesti, niin liikaa painoarvoa tuolle voitolle ei kannata antaa – osittain voiton syynä oli hajuton ja mauton Tampa, jonka kiinnostus pelaamiseen oli aivan jossain muualla kuin kentällä.

Pysyykö Pens Floridan perässä?

Florida on yksi koko NHL:n luisteluvoimaisimmista joukkueista, jonka perässä moni ei tule pysymään tällä kaudella. Pelinopeuden lisäksi joukkue on täynnä tulivoimaa – näiden yhdistelmä on jäällä tappavaa. Florida pelasi varsin onnistuneen harjoituskauden, joten joukkueella on hyvät lähtökohdat lähteä rakentamaan onnistunutta runkosarjaa. Florida omistaa NHL:n parhaimman kahdensuunnan hyökkääjän, joka tulee olemaan useassa pelissä ratkaisijan roolissa. Pens ei tule pysymään Floridan vauhdissa mukana, joten liuskalle lähdetään pelaamaan kotijoukkue Florida Panthersin varsinaisen peliajan voittoa.

BETSAFE 25€ talletuksella 75€ pelirahaaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | BML Group Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
MR GREEN 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Katso kaikki parhaat vedonlyöntibonukset suomalaiseen makuun!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% TALLETUSBONUS 50€ ASTI!

Winnersbet tarjoaa Pitkavetovihjeet.orgin lukijoille verovapaiden voittojen lisäksi loistavan tervetulotarjouksen! Ensitalletus tuplana helpolla kierrätyksellä.