4.5. NHL: Florida Panthers – Dallas Stars | Pantterit hyvässä vireessä

2021-05-04 02:00:00

Florida Panthers ml

Panos
3/5

Pantterit erinomaisessa iskussa

Florida isännöi Dallasia yön ottelussa. Panttereiden viimeaikainen pelaaminen on ollut todella vakuuttavaa, ja viimeisin voitto Chicago Blackhawksista vain vahvisti tätä näkökantaa, kun Florida haki vierasvoiton lukemin 4-5. Panttereiden 34-14-5 recordi on varsin kunnioitettava, ja lähtökohtaisesti ei syitä nähdä, miksei sama meno jatkuisi kotikentällä.

Florida tykkää todella takoa maaleja Alexander Barkovin johdolla. Kauden aikana maaleja on taottu jopa 3,28 per ottelu, mutta myös omissa on soinut hyvään tahtiin keskiarvon ollessa 2,75. Ylivoima on pelannut varsin mallikkaasti, sillä Florida on onnistunut maalaamaan 21,1% teholla ylivoimalla. Alivoimapelaaminen on hieman sakannut, mutta ei tuo 78,8% tehokkuus ole missään nimessä huolestuttava.

Starsilla nihkeää

Stars suuntaa Floridaan hupaisan kiikariottelun jälkeen. Dallas kävi ottamassa nenilleen Nashvillen vieraana vasta jatkoajalla lukemin 1-0. Dallas on kuitenkin pelannut kauden ajan kelvollisesti recordin ollessa 21-17-13. Dallas pitää tällä hetkellä divarin viidettä paikkaa, ja on vain kolme pistettä Predatorsia jäljessä.

Dallas ei ole vakuuttanut hyökkäyspelillään niin vahvasti, mitä oletettiin ennen kautta. Maaleja on taottu 2,65 per peli, mutta puolustus on hoitanut hommansa, kun päästettyjen maalien keskiarvo on vain 2,44 ottelua kohden. Ylivoimalla maalaillaan komealla 23,5% teholla, ja alivoimakin selvitetään jopa 79,3% todennäköisyydellä.

Dallasin vaikeudet jatkuvat

Dallas on todella potentiaalinen playoff-joukkue, mutta Tähdillä tulee olemaan kädet täynnä verenhimoisia Panttereita vastaan. Panthersilta löytyy valtavasti tulivoimaa, mutta Dallas pystyy puolustuksen turvin taistelemaan jopa ottelun voitosta. Viimeaikaiset ottelut puhuvat kuitenkin karua kieltä, ja Tähtien maalintekovaikeuksien jatkuessa, lapulle maistuu erittäin hyvin Floridan lopullinen voitto.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!