25.2. NHL: Florida Panthers – Buffalo Sabres | Puolustuspelaamisessa aukkoja

25.2.2023 Klo. 02:00

Yli 6,5 maalia

Panos
1.5/5

Florida Panthers ja Buffalo Sabres kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa perjantain ja lauantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Floridassa FLA Live Areenalla, jossa kiekko putoaa keskiympyrään kello 02.00.

Molemmat heikkoja puolustussuuntaan

Florida Panthersin ja Buffalo Sabresin otteluissa nähdään todella paljon maaleja, sillä molempien joukkueiden puolustuspelaaminen on äärimmäisen heikkoa. Kumpikin omistaa hurjan määrän tulivoimaa ja viimeistelytehokkuutta, mutta puolustuspelissä molemmat ovat suurissa vaikeuksissa. Buffalo pelasi edellisenä yönä Tampaa vastaan, jossa tehtiin varsinaisella peliajalla 10 maalia. Ennen tätä kamppailua Buffalo pelasi Torontoa vastaan, missä paukutettiin yhteensä yhdeksän maalia. Sama kaava tulee jatkumaan, kun hyökkäysvoittoinen Florida on vastassa.

Florida Panthers on pelannut kuluvalla kaudella 60 ottelua, joista saldona on 29 voittoa ja 31 tappiota maalierolla 207:209. Panthers-leiri on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,45 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,48 maalin verran. Buffalo Sabres on pelannut vuorostaan 56 ottelua, joista saldona on 29 voittoa ja 27 tappiota maalierolla 209:197. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,73 maalia ja omissa on soinut ottelua kohden 3,52 maalin verran.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Tulivoimaa on tarjolla

Kaksi todella heikosti puolustavaa joukkuetta yhdistettynä hurjaan määrään tulivoimaa enteilee runsasmaalista ottelua. Maalipaikkoja on luvassa molemmissa päissä järisyttävän paljon, ja kun otetaan huomioon joukkueiden kyky puolustaa – on tämä kamppailu perinteinen maalintekokilpailu. Kotijoukkue Florida Panthers alkaa olemaan pakkovoittojen edessä, joten se lähtee ensi yön kamppailuun varmasti todella kovalla sykkeellä. Florida saa mahdollisesti lisää tulivoimaa riveihinsä, sillä pitkään poissa ollut Anthony Duclair on luistellut jo joukkueen mukana.

Vierailijoilta maalipaikoista huolta pitää Tage Thompsonin johtama tuloskenttä, joka onnistuu luomaan ottelussa kuin ottelussa maalipaikkoja. Florida lähtee kamppailuun ennakkosuosikkina, mutta yllätys ei olisi, jos Buffalo tästä kamppailusta selviäisi voittajana. Floridan pelaaminen on todella sekavaa ja ailahtelevaa, vaikka se hurjan määrän luo maalipaikkoja. Runsasmaaliseen otteluun on kaikki eväät. Kamppailusta on aivan turha odottaa puolustvoittoista nysväystä, sillä kummallakaan ei ole kykyä sellaiseen.

Maalintekokilpailu

Buffalo on koko NHL:n kolmanneksi eniten maaleja tehnyt joukkue ja Florida on neljänneksi eniten maaleja tehnyt joukkue. Tämä kertoo kaiken tarvittavan joukkueiden hyökkäysvoimasta ja pelitavasta. Hyökkäyspelaamiseen orientoituneet joukkueet kohtaavat toisensa, joten luvassa on rehti maalintekokilpailu. Florida ja Buffalo ovat surkeita puolustamaan, eikä maalivahdit ole sateentekijöitä. Liuskalle sopii vallan mainiosti se, että näemme ottelussa yli 6,5 maalia. Tästä kamppailusta on aivan turha odottaa puolustusvoittoista ottelua. Maalipaikkoja on luvassa rutkasti molemmissa päissä.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!