9.11. NHL: Detroit Red Wings – Montreal Canadiens | Detroit hyvässä vireessä loukkaantumisista huolimatta

9.11.2022 Klo. 02:00

Detroit Red Wings

Panos
2/5

Detroit Red Wings ja Montreal Canadiens taistelevat sarjapisteistä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Detroitissa Little Caesars Arenalla kello 02:00.

Detroit aloittanut kautensa vakuuttavasti

Kotijoukkue Detroit Red Wings on aloittanut oman NHL-kautensa vakuuttavasti. Se on pelannut kuluvalla kaudella 12 ottelua, joista saldona on seitsemän voittoa ja viisi tappiota maalierolla 37:35. Tällä hetkellä Detroit kärsii useammasta loukkaantumisesta, mutta pelaamiseen se ei ole vielä vaikuttanut. Robby Fabbri, Jake Walman, Tyler Bertuzzi, Jakub Vrana, Mark Pysyk, Filip Zadina ja Oskar Sundqvist ovat loukkaantuneiden listalla. Sundqvist on day-to-day -listalla, joten hän saattaa mahdollisesti pelata Canadiensia vastaan.

Steve Yzerman teki erinomaisia hankintoja off-seasonilla, ja uudet hankinnat ovat heti aloittaneet kautensa todella vahvasti Detroit-nutussa. Dominik Kubalik, Andrew Copp, David Perron sekä Ville Husso ovat tuoneet hurjan määrän lisää osaamista Detroit-leiriin. Tällä hetkellä joukkue porskuttaa kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa – voitot tulivat Washington Capitalsia, New York Islandersia ja New York Rangersia vastaan. Nyt vastaan asettuu heikko Montreal Canadiens, joka on hävinnyt vuorostaan kolme ottelua putkeen.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Canadiens altavastaajan roolissa

Montreal Canadiens lähtee ensi yön otteluun selkeästi altavastaajan roolissa. Canadiens on pelannut kuluvalla kaudella 12 ottelua, joista saldona on viisi voittoa ja seitsemän tappiota maalierolla 34:40. Vierasjoukkue Montreal Canadiens on laadultaan huomattavasti heikompi kuin Detroit Red Wings. Canadiens on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,83 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut 3,33 maalin verran. Detroit on nakuttanut ottelua kohden 3,08 maalia, kun taas omissa on soinut 2,92 maalin verran.

Erikoistilannepelaamisessa kotijoukkue Detroit Red Wings on ollut vahvempi ali- ja ylivoiman osalta. Canadiensin puolustusosasto on kuluvalla kaudella todella kapea, eikä se tule missään nimessä selviämään kauden edetessä näin hyvin kuin nyt. Kotijoukkue pääsee nauttimaan ottelussa aika suurestakin edusta materiaalin suhteen, sillä Detroitilta löytyy oikeasti laadukas ja taitava joukkue. Montrealin osalta materiaali on todella kapea, eikä niitä kirkkaimpia nimiä valitettavasti löydy joukkueesta.

Red Wingsin voittoputkelle jatkoa

Detroit Red Wings porskuttaa kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa, ja nyt se vastaansa heikon Montrealin, joka on vuorostaan kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa. Detroit pääsee nauttimaan ottelussa kotiedusta, materiaaliedusta ja vire-edusta. Kotijoukkueella on paljon poissaoloja, mutta ne eivät ole tähän mennessä haitanneet ollenkaan menoa. Detroit on ollut äärimmäisen vahva kotonaan – se on kyennyt napsimaan jo 11 pistettä pelatessaan Little Caesars Areenalla. Liuskalle valitaan Detroit Red Wingsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 2,00. Kotijoukkue lähtee nykyisiä kertoimia suurempana ennakkosuosikkina otteluun.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!