8.2. NHL: Detroit Red Wings – Edmonton Oilers | Jatkaako Oilers vahvoja otteita tauon jälkeen?

8.2.2023 Klo. 02:30

Edmonton Oilers

Panos
2/5

Detroit Red Wings ja Edmonton Oilers kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Ottelu pelataan Detroitissa Little Caesars Areenalla, jossa kiekko putoaa jäähän kello 02.30.

Oilers oli vahvassa vireessä tammikuussa

Vierasjoukkue Edmonton Oilers oli ennen All-Star -taukoa todella kovassa vireessä. Tammikuun puolenvälin jälkeen se hävisi ainoastaan yhden ottelun jatkoajalla. Edellisen kahdeksan ottelun saldo vierailijoilla on seitsemän voittoa, ja yksi jatkoaikatappio Columbus Blue Jacketsille. Näiden otteluiden aikana Oilers nakutti hurjan määrän maaleja vastustajan pönttöön, eikä puolustuspelaamisessakaan ollut heikkouksia.

Oilers lähtee ensi yön otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, kun vastaan astelee NHL:n häntäpäähän lukeutuva Detroit Red Wings. Kotijoukkue Detroit Red Wingsin kokoonpanosta on varmuudella poissa Mark Pysyk, ja mahdollisesti Filip Hronek. Puolustaja Hronek oli joukkueen mukana sunnuntaina harjoituksissa, mutta pelaaminen on vielä täysin kysymysmerkki. Vierailijoilta poissa pelaavasta kokoonpanosta on Oscar Klefbom, Mike Smith, Kailer Yamamoto sekä Ryan Murray. Oilersin poissaolot ovat sellaisia, jotka eivät vaikuta joukkueen suorittamiseen millään tapaa.

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Oilers laadukkaampi ja laajempi joukkue

Edmonton Oilers on materiaaliltaan laadukkaampi ja laajempi joukkue kuin Detroit Red Wings. Detroit-leirin pelaamisessa on vielä paljon parantamisen varaa, varsinkin puolustus- ja maalivahitpelissä. Detroit on onnistunut hyvin voittamaan heikompia vastustajia sekä keskikastin joukkueita, mutta kärkipään joukkueet ovat tuottaneet vaikeuksia. Nyt vastaan astelee yksi NHL:n tulivoimaisimmista joukkueista, joka on löytänyt oman pelinsä vihdoin ja viimein.

Oilers on pelannut kuluvalla kaudella 50 ottelua rekordilla 28-18-4, joiden aikana se on nakuttanut 187 maalia vastustajan nuottaan, ja omissa on soinut 161 maalin verran. Oilers on tehnyt keskimäärin ottelua kohden peräti 3,74 maalia vastustajan verkon perukoille, joka on NHL:n eniten. Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin johdolla Oilers operoi hyökkäysvoittoista peliään, joka tuottaa kenelle tahansa suuria ongelmia.

Vierailijat marssivat voittoon

Detroit Red Wings on tässä ottelussa selkeässä altavastaajan roolissa. Detroit-leirin ongelmat löytyvät heikosta puolustus- ja erikoistilannepelaamisesta, joka ei tiedä tulivoimasta Oilersia vastaan hyvää. Oilersin ylivoimaprosentti huitelee 32% paikkeilla, joka on siis koko NHL:n tehokkain tällä hetkellä. Detroitin alivoimaprosentti on 76,8%, joten vierailijat tulevat varmasti hyödyntämään omat paikkansa ylivoimatilaisuuden tullen. Oilers on löytänyt oman pelinsä, ja se taistelee tiukasti Tyynenmeren-divisioonan voitosta. Detroitin kaltaista joukkuetta vastaan ei ole varaa pistemenetyksiin, joten vain ja ainoastaan voitto kelpaa tästä matsista. Liuskalle valitaan vierasjoukkue Edmonton Oilersin voitto varsinaisella peliajalla herkullisella 2,00-kertoimella.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!