1.1. NHL: Dallas Stars – San Jose Sharks | San Jose Sharks hankaluuksissa Dallasin tulivoiman kanssa

1.1.2023 Klo. 03:00

Dallas Stars

Panos
2/5

Dallas Stars ja San Jose Sharks kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Ottelu pelataan Dallasissa American Airlines Centerissä kello 03:00.

Starsin tulivoima tuottaa hankaluuksia

Kotijoukkue Dallas Starsin NHL-kausi on ollut tähän mennessä erinomainen, eikä hidastumisen merkkejä ole ilmassa. Hyökkäysvoimaa löytyy rutkasti, mutta myös puolustus- ja maalivahtipeli on suhteellisen hyvässä kunnossa. Se on pelannut kuluvalla kaudella 37 ottelua, joista saldona on 22 voittoa ja 15 tappiota maalierolla 132:100. Stars on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,57 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on kolissut ottelua kohden 2,70 maalin verran.

Erikoistilannepelaaminen Starsilla on hyvässä kuosissa, sillä ylivoimalla se on koko NHL:n viidenneksi tehokkain ja vuorostaan alivoimalla neljänneksi paras joukkue. Peter DeBoerin alaisuudessa Stars on päässyt vihdoin ja viimein pelamaan materiaalinsa mukaista jääkiekkoa, ja se on alkanut näkymään tulostaululla. Rick Bownessin entinen puolustuspeliin perustuva pelitapa on kuopattu syälle menneisyyteen. Stars ei ole enää sellainen joukkue, joka tekee vähän maaleja ja keskittyy puolustamaan. Stars saa vastaansa San Jose Sharksin, jonka puolustuskalusto tulee olemaan vaikeuksissa Starsin hyökkäysvoiman kanssa.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Sharksin puolustuspeli heikkoa

San Jose Sharks on heikon puolustuspelaamisen takia suurissa vaikeuksissa tämän kauden osalta. Hyökkäyspeli toimii moitteetta, mutta valitettavasti omassa päässä on aina avoimien ovien päivät. Sharks on pelannut kuluvalla kaudella 37 ottelua, joista saldona on 11 voittoa ja 26 tappiota maalierolla 112:135. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,03 maalia vastustajan verkon perukoille, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,65 maalin verran. Sharks on koko NHL:n kolmanneksi eniten maaleja päästänyt joukkue.

Dallas Starsin kaltaista joukkuetta vastaan heikolla puolustuspelaamisella ei tule selviämään ehjin nahoin. Jason Robertsonin, Roope Hintzin ja Joe Pavelskin tuloskenttä löytää kyllä tarvittavat maalipaikat päihittääkseen heikosti puolustavan Sharksin. Starsin pelaaminen ei kuitenkaan roiku vain ja ainoastaan tämän yhden kentän varassa, sillä laajuutta tulosrintamalla löytyy. Vierailijoiden osalta Erik Karlsson on ollut kuluvalla kaudella ilmiliekeissä, mutta se ei riitä tekemään joukkueesta hyvää. Sharks on jämähtänyt hännille, eikä se tule tällä kaudella pudotuspeleistä taistelemaan.

Stars ennakkosuosikkina ottelussa

Dallas Stars lähtee ensi yön otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mikä ei tule kenellekään yllätyksenä. Stars pelaa kokonaisvaltaisesti laadukasta kiekkoa, eikä siltä löydy yhtä ainuttakaan heikkoa osa-aluetta pelistään. Tällä hetkellä se porskuttaa kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa, jonka aikana on kaatunut Montreal Canadiens, Nashville Predators sekä Minnesota Wild. Vierailijat ovat vuorostaan kahden ottelun tappioputkessa. Starsin tulivoima on yksinkertaisesti liian iso pala purtavaksi vierailijoille. Liuskalle valitaan Dallas Starsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,71.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!