22.12. NHL: Dallas Stars – Edmonton Oilers | Erikoistilannepelaamisen juhlaa

22.12.2022 Klo. 04:30

Ylivoimamaalit: Yli 1,5 (sis. jatkoajan)

Panos
1.5/5

Dallas Stars ja Edmonton Oilers taistelevat sarjapisteistä NHL:ssä keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Ottelu pelataan Dallasissa American Airlines Centerissä kello 04:30.

Stars positiivinen yllättäjä

Rick Bownessin alaisuudessa Dallas Stars oli hyvinkin vähämaalinen joukkue, mutta Peter DeBoerin kanssa Stars-leirissä saa tehdä muutakin kuin puolustaa. Starsin tulivoima on onnistunut yllättämään monet, ja ylipäätään Starsin pelaaminen on positiivisesti yllättänyt muiltakin osin. Stars on pelannut kuluvalla kaudella 33 ottelua, joista saldona on 19 voittoa ja 14 tappiota maalierolla 118:89. Stars on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,58 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,70 maalin verran.

Stars on koko NHL:n kolmanneksi eniten maaleja tehnyt joukkue – Edmonton Oilers on tasoissa tehdyissä maaleissa Dallas Starsin kanssa. Bownessin alaisuuden aikana Stars ei missään nimessä mässäilyt maaleilla, mutta nyt se vihdoin ja viimein pääsee pelaamaan oikeasti jääkiekkoa. Jason Robertsonin johtama ykköskenttä on ollut hurjassa vedossa koko kauden ajan, mutta pelaaminen ei kuitenkaan roiku vain ja ainostaan yhden tuloskentän varassa.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Oilers kamppailee tuttujen ongelmien kanssa

Edmonton Oilersin kausi on juuri sellainen kuin osasi kuvitella. Connor McDavid ja Leon Draisaitl tekevät tuhojaan kentällä, mutta puolustus- ja maalivahtipeli sakkaa todella pahasti. Oilers on kärsinyt samoista ongelmista jo useamman kauden, eikä tämä ole poikkeus. Oilers on pelannut kuluvalla kaudella 33 ottelua, joista saldona on 17 voittoa ja 16 tappiota maalierolla 118:113. Oilers on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,58 maalia vastustajan verkon perukoille, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,42 maalin verran.

Vierailijoiden vaarallinen tulivoima tiedetään, mutta pudotuspeleistä haaveilevan joukkueen puolustus- ja maalivahtipeli ei voi olla näin surkeaa. Oilers on koko NHL:n kahdeksanneksi eniten maaleja päästänyt joukkue, joka ei missään nimessä ole hyvä asia Oilersin kannalta. McDavidin ja Draisaitlin harteilla on koko Oilers, eikä tämä kanna pitkälle hedelmää. Erikoistilannepelaamisen osalta Oilers on äärimmäisen taitava ylivoiman osalta, mutta alivoimalla ongelmia onkin vaikka muille jakaa.

Erikoistilanteet näyttelevät suurta osaa

Ensi yön otteluun lähdetään voittajien sijasta pelaamaan ylivoimamaalien määrää. Molemmat omistavat hurjat tuloskentät, jotka eivät jätä ylivoimatilaisuuksia käyttämättä. Dallas Starsin ylivoimaprosentti on 25,8%, kun taas vuorostaan Edmonton Oilersin ylivoima on koko NHL:n tehokkainta lukemalla 32,8%. Oilersin alivoimaprosentti on 72,6%, joka on koko NHL:n seitsemänneksi heikoin lukema. Vaikka Starsin alivoima onkin toiminut erinomaisesti, niin ei se kykene pitämään McDavidin ja Draisatlin kaltaisia pelimiehiä pimennossa – Starsin alivoima on toiminut 83,6% tehokkuudella.

Dallas Stars on ottanut koko NHL:n kahdeksanneksi eniten jäähyminuutteja, ja keskimäärin ottelua kohden se viettää aikaa boksissa hieman yli 10 minuutin verran. McDavid ja Draisaitl eivät montaa yritystä tarvitse, kun kiekko löytyykin jo oman maalivahdin takaa alivoimalla. Vuorostaan Oilers viettää keskimäärin ottelua kohden hieman yli kahdeksan minuuttia boksissa, mutta Oilersin ongelmana onkin äärimmäisen heikko alivoima. Erikoistilanteet näyttelevät suurta osaa ensi yön ottelussa, joten ylivoimamaalien pelaaminen sopii vallan mainiosti. Joe Pavelskin ohjurit, McDavidin pelisilmä, Draisatlin laukaus, näillä eväillä pöllytetään verkkoja ylivoimalla. Liuskalle valitaan se, että näemme ottelussa yli 1,5 ylivoimamaalia (sis. jatkoajan).

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!