10.5. NHL: Dallas Stars – Calgary Flames | Tylsyttääkö Starsin puolustus Flamesin?

Yli 5,5 maalia

Panos
1/5

Dallas Stars ja Calgary Flames kohtaavat maanantain ja tiistain välisenä yönä oman pudotuspelisarjansa neljännessä osaottelussa. Ottelu pelataan Dallasissa American Airlines Centerissä kello 04:30.

Stars kuskin paikalla sarjassa

Kotijoukkue Dallas Stars on onnistunut yllättämään kyseisessä sarjassa ja on tällä hetkellä kuskin paikalla sarjan ollessa 2-1 Starsin eduksi. Vierasjoukkue Calgary Flamesin suurimpana ongelmana on ollut heikko viimeistely ja hyökkäyspelaaminen ylipäätään. Sarjan kaksi ensimmäistä ottelua oli perinteistä puolustuspelaamisen juhlaa, kun kahteen ensimmäiseen otteluun iskettiin molempien joukkueiden toimesta ainoastaan kolme maalia yhteensä. Sarjan kolmannessa ottelussa ketsuppipullo aukesi hieman enemmän, kun Stars onnistui kukistamaan Flamesin lukemin 4-2.

Ottelusarja on mennyt odotuksien mukaan vähämaalisena, mutta sarjan johtajana on yllättävästi Stars eikä Flames. Darryl Sutterin luotsaama Flames oli runkosarjassa todella suvereeni, mutta nyt pudotuspeleissä Flamesin pelaaminen on ollut heikkoa. Vierailijoiden puolustuspelaaminen kyllä toimii moitteetta, mutta hyökkäyspelissä on paljon parantamisen varaa. Johnny Gaudreaun, Matthew Tkachukin ja Elias Lindholmin kentällinen on ollut käytännössä täysin pimennossa tässä ottelusarjassa. Starsin puuduttava puolustuspelaaminen on toiminut tähän mennessä täydellisesti.

FASTBET 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015

Flamesillä parantamisen varaa

Calgary Flames on vieläkin pienoisena suosikkina menemään tästä sarjasta jatkoon, vaikka se on pelannut todella heikosti aikaisemmissa otteluissa ja on tällä hetkellä takaa-ajajan roolissa. Pelit eivät ole olleet Starsin hyvyyttä täysin, vaan Flamesin surkeutta suuremmaksi osaksi. Flames on joukkueiden vertailussa valovuoden edellä materiaaliltaan, joten on vaikea kuvitella Starsin marssivan tästä sarjasta jatkoon. Kotijoukkueen hyökkäysvoima on käytännössä mitätön verrattuna muihin pudotuspeleissä oleviin joukkueisiin. Starsin tulosvastuuta kantaa Roope Hintzin, Jason Robertsonin sekä Joe Pavelskin johtama ykköskenttä.

Flames lähtee ensi yön otteluun varmasti kaikki likoon periaattella, kun seuraavan ottelun voiton merkitys tiedetään. 3-1-tilanne sarjassa alkaa olemaan jo todella hankala, joten seuraavasta ottelusta ei tappiota voi yksinkertaisesti ottaa. Ottelusta odotetaan ennakkoon jälleen kerran vähämaalista ja puolustusvoittoista ottelua, mutta jo edellisessä kamppailussa ketsuppipullo aukesi maalien osalta. Kaksi ensimmäistä ottelua oli perinteistä tunnustelua ja kahden hyvin puolustavan joukkueen riskien minimoimista. Nyt sarjassa ollaan siinä tilanteessa, että riskejä täytyy alkaa ottamaan, eikä pelkästään luottaa omaan puolustuspeliin.

Liuskalle maalimäärää

Ensi yön otteluun lähdetään pelaamaan ottelun maalimäärää overin merkeissä. Kertoimet ovat overin osalta todella korkealla, kun kaksi erittäin hyvin puolustavaa joukkuetta kohtaavat. Kolmesta pelatusta pelistä yksi on päättynyt yli 5,5 maaliin, joka oli juurikin joukkueiden edellinen kohtaaminen. Flames tulee varmasti kovalla temmolla peliin, ja yrittää heti alussa saada itselleen johtoasemaa, sillä Starsia vastaan on järkyttävää pelata takaa-ajajan roolissa. Pelin lopussa saatetaan ottaa maalivahtia useampaankin otteeseen pois, sillä on sama asia häviätkö kahdella, kolmella vaiko peräti neljällä maalilla. Yksinkertaisesti yli 5,5 maalin kerroin houkuttelee pelaamaan, vaikka kyseessä onkin Stars ja Flames. Liuskalle valitaan yli 5,5 maalia ottelussa herkullisella 2,14 kertoimella!

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!