17.2. NHL: Columbus Blue Jackets – Winnipeg Jets | Joukkueiden tasoerot valtavat

17.2.2023 Klo. 02:00

Winnipeg Jets

Panos
1.5/5

Columbus Blue Jackets ja Winnipeg Jets kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa torstain ja perjantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Columbuksessa Nationwide Areenalla, jossa kiekko putoaa jäähän kello 02.00.

Blue Jackets jämähtänyt sarjan häntäpäähän

Kotijoukkue Columbus Blue Jacketsin kausi ei ole missään nimessä edennyt odotuksien mukaisesti, ja tällä hetkellä se on koko NHL:n sarjataulukon viimeisenä. Sinitakkien loukkaantumiset ovat heikentäneet joukkueen mahdollisuuksia kovalla kädellä, eikä valoa tunnelin päässä näytä olevan. Blue Jacketsin pelaavasta kokoonpanosta poissa on Jake Bean, Justin Danforth, Zach Werenski, Jakub Voracek, Gustav Nyquist, Yegor Chinakhov sekä Carson Meyer.

Blue Jackets on pelannut kuluvalla kaudella 54 ottelua, joista saldona on 16 voittoa ja 38 tappiota maalierolla 136:206. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,52 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,81 maalin verran. Sinitakit ovat koko NHL:n kolmanneksi eniten maaleja päästänyt joukkue, ja kolmanneksi vähiten maaleja tehnyt joukkue, joten ongelmia riittää jokaisella pelin osa-alueella. Blue Jackets on jämähtänyt sarjan häntäpäähän, eikä se sieltä tule nousemaan kauden edetessä.

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Jets valovuoden edellä jokaisella osa-alueella

Winnipeg Jets on jokaisella pelin osa-alueella valovuoden edellä sinitakkeja. Jets on tällä hetkellä omassa konferenssissaan ja divisioonassaan toisena, heti Dallas Starsin perässä. Jetsin pelaavasta kokoonpanosta on poissa hyökkääjä David Gustafsson sekä mahdollisesti maalivahti Connor Hellebuyck. Jos Hellebuyck on poissa, niin maalissa nähdään David Rittich. Ykkösmaalivahti Hellebuyck on day-to-day -listalla, joten hänen pelaamisensa on mahdollista, mutta varmuutta asiasta ei ole vielä tätä kirjoittaessa.

Jets on pelannut kuluvalla kaudella 54 ottelua, joista saldona on 34 voittoa ja 20 tappiota maalierolla 172:140. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,19 maalia, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,59 maalin verran. Rick Bownessin puolustusvoittoinen pelitapa on tehnyt vierailijoista varteenotettavan haastajan kenelle tahansa. Jetsin voiton mahdollisuutta ei heikennä se, jos Hellebuyck on poissa tolppien välistä. Rittich on kelpo kakkosveskari, joka selviää kyllä Jetsin puolustuksen takana.

Jets nappaa voiton

Vierasjoukkue Winnipeg Jets lähtee ensi yön otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Se porskuttaa tällä hetkellä kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa, eikä Columbus tule sitä katkaisemaan. Bownessin puolustuvoittoinen pelitapa on myrkkyä sinitakeille, joten on todella vaikea nähdä Blue Jacketsin pääsevän mässäilemään maalintekopaikoilla. Tasoerot ovat valtavat joukkueiden välillä, tietenkin Jetsin eduksi. Liuskalle valitaan Winnipeg Jetsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,86. Power rankingin kuudentena oleva Jets tulee nappaamaan voiton heikossa hapessa olevan Columbuksen kustannuksella.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!