26.11. NHL: Columbus Blue Jackets – New York Islanders | Kotijoukkueella huolia ja murheita kokoonpanonsa kanssa

26.11.2022 Klo. 03:00

New York Islanders

Panos
1.5/5

Columbus Blue Jackets ja New York Islanders kohtaavat toisensa perjantain ja lauantain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Columbuksessa Nationwide Areenalla kello 03:00.

Columbus heikossa hapessa

Kotijoukkue Columbus Blue Jacketsin kaudesta on tulossa täysi katastrofi. Sinitakit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 19 ottelua, joista saldona on seitsemän voittoa ja 12 tappiota maalierolla 56:81. Columbus on nakuttanut ottelua kohden 2,95 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 4,26 maalin verran. Kotijoukkueen pelaavasta kokoonpanosta puuttuu todella monta tärkeää palasta loukkaantumisten takia.

Columbuksen pelaavasta kokoonpanosta on poissa Zach Werenski, Patrik Laine, Jakub Voracek, Adam Boqvist, Nick Blankenburg, Justin Danforth, Jake Bean sekä Elvis Merzlikins. Loukkaantumisia on sen verran paljon, että se vaikuttaa isolla kädellä sinitakkien pelaamiseen ja mahdollisuuksiin voittaa. Varsinkin puolustuskalusto kotijoukkueella on todella heikossa hapessa. Sinitakit ovat päästäneet koko NHL:n toiseksi eniten maaleja oman selkänsä taakse – puolustuspelaaminen on kaikista ongelmallisin osa-alue sinitakkien osalta.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Islanders vakuuttava suorittaja

New York Islanders jäi edellisenä vuonna nuolemaan näppejään runkosarjaan, mutta nyt heillä on kasvojen pesun paikka. Islandersilla on kasassa edelleen laadukas joukkue, joka taistelee toden teolla pudotuspelipaikasta myös tänä vuonna. Viime kausi meni pilalle hurjan vieraskiertueen ja loukkaantumisten takia, mutta nyt Islanders on aloittanut kautensa vakuuttavasti. Se on pelannut kuluvalla kaudella 21 ottelua, joista saldona on 13 voittoa ja kahdeksan tappiota maalierolla 69:55.

Islanders on nakuttanut ottelua kohden 3,29 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,62 maalin verran. Erikoistilannepelaaminen on Islandersilla hyvässä kuosissa, sillä ylivoimaprosentti on 21,3% ja alivoima 84,1%. Vierailijoilla on ainoastaan Kyle Palmieri day-to-day -listalla, joten he pääsevät pelaamaan käytännössä terveellä kokoonpanolla Columbusta vastaan. Islanders on tällä hetkellä omassa konferenssissaan neljäntenä, eli kausi on todellakin lähtenyt moitteetta liikkeelle.

Islandersilla kaikki avaimet voittoon

Kotijoukkue Columbus Blue Jackets lähtee ensi yön otteluun selkeänä altavastaajana, joka ei tule varmasti kenellekään yllätyksenä. Sinitakkien poissaolot ovat sen verran suuret, että ne vaikuttavat joukkueen pelaamiseen rankalla kädellä. Islanders on paperilla huomattavasti laadukkaampi ja laajempi joukkue. Vierailijat pääsevät lähtemään otteluun käytännössä täysin terveellä kokoonpanolla, kun taas kotijoukkue ei lähellekään. Sinitakit ovat pelin jokaisella osa-alueella vierailijoita jäljessä, eikä kotietu tule heitä pelastamaan tässä ottelussa. Liuskalle valitaan New York Islandersin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,91.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!