15.2. NHL: Columbus Blue Jackets – New Jersey Devils | Devils liian iso pala purtavaksi kotijoukkueelle

15.2.2023 Klo. 02:30

New Jersey Devils

Panos
1.5/5

Columbus Blue Jackets ja New Jersey Devils kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Ottelu pelataan Columbuksessa Nationwide Areenalla, jossa kiekko putoaa jäähän kello 02.30.

Sinitakkien kausi mennyt täysin penkin alle

Kotijoukkue Columbus Blue Jacketsin kausi on mennyt täysen penkin alle. Tällä hetkellä se on koko NHL:n sarjataulukossa viimeisenä, joka kertoo kaiken tarvittavan sinitakkien pelaamisesta. Lukuisat loukkaantumiset ovat kiusanneet kotijoukkuetta kauden aikana, ja tälläkin hetkellä loukkaantuneiden lista on melkoista luettavaa. Poissa pelaavasta kokoonpanosta ovat Jake Bean, Justin Danforth, Zach Werenski, Jakub Voracek, Gustav Nyquist, Yegor Chinakhov sekä Carson Meyer.

Columbus on pelannut kuluvalla kaudella 53 ottelua, joista saldona on 16 voittoa ja 37 tappiota maalierolla 134:203. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,53 maalia, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,83 maalin verran. Sinitakit ovat kolmanneksi vähiten maaleja tehnyt joukkue, ja kolmanneksi eniten maaleja päästänyt joukkue NHL:ssä kuluvan kauden osalta. Columbus onnistui edellisen ottelunsa voittamaan, kun se kaatoi hieman yllättäen Toronto Maple Leafsin lukemin 4-3 – maaliodottaman puolesta Toronto oli kuitenkin joukkue, joka hallitsi kenttätapahtumia.

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Devils hankala vastustaja sinitakeille

New Jersey Devils aloitti oman NHL-kautensa todella räväkkäästi, mutta nyt suorittaminen on alkanut hieman hiipumaan. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Devils olisi missään nimessä heikko joukkue tällä hetkellä. Devils porskuttaa edelleen omassa konferenssissaan kolmantena heti Carolina Hurricanesin ja Boston Bruinsin perässä. Vierailijoiden puolustuspelaaminen on toiminut äärimmäisen hyvin, ja nimenomaan se tulee tuottamaan Blue Jacketsille ongelmia ensi yönä – Devils on koko NHL:n toiseksi vähiten maaleja päästänyt joukkue.

Devils on pelannut kuluvalla kaudella 52 ottelua, joista saldona on 34 voittoa ja 18 tappiota maalierolla 180:137. Devils on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,46 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,63 maalin verran. Devilsin viisikkopelaaminen toimii äärimmäisen hyvin, ja edistyneissä tilastoissa se on edelleen NHL:n kärkipäätä viisikkopelin suhteen. Devils on pelitavaltaan todella hankala vastustaja sinitakeille. Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kertaalleen, jolloin Devils oli parempi lukemin 7-1.

Vierailijat marssivat voittoon

New Jersey lähtee ensi yön otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Se operoi huomattavasti laadukkaammalla ja laajemalla pelaajamateriaalilla kuin Blue Jackets. Vaikka supertähti Jack Hughes on poissa pelaavasta kokoonpanosta vierailijoilta, niin ei se heidän peliinsä vaikuta suuresti. Laajuutta löytyy riittämiin, eikä sota yhtä miestä kaipaa. On todella vaikea nähdä, että Columbus selviää ensi yön kamppailusta ehjin nahoin. Devilsin kokonaisvaltainen paketti on yksinkertaisesti liian iso pala purtavaksi kotijoukkueelle. Liuskalle valitaan New Jersey Devilsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,83.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!