1.6. NHL: Colorado Avalanche – Edmonton Oilers | Konferenssifinaalit käyntiin

1.6.2022 Klo. 03:00

Colorado Avalanche

Panos
2/5

Colorado Avalanche ja Edmonton Oilers aloittavat oman urakkansa NHL:n konferenssifinaaleissa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Ottelu pelataan Coloradossa Ball Arenalla kello 03:00.

Avalanche lähtee suosikkina sarjaan

Colorado Avalanche lähtee kyseiseen sarjaan suurena ennakkosuosikkina. Avalanche kairasi ensimmäisen pudotuspelisarjan Nashville Predatorsia vastaan voitoin 4-0 ja toisella kierroksella se onnistui kaatamaan St. Louis Bluesin voitoin 4-2. Coloradolla ei ole vielä näissä pudotuspeleissä ollut mitään hätää oikeastaan missään vaiheessa. Nyt vastaan asettuu Connor McDavidin, Leon Draisaitlin ja Evander Kanen tähdittämä Edmonton Oilers.

Avalanche oli pelillisesti valovuoden edellä Predatorsia sekä Bluesia – kykeneekö Oilers pistämään hieman paremmin hanttiin kuin aikaisemmat vastustajat? Oilersin pelaaminen roikkuu käytännössä kolmikon Draisaitl-McDavid-Kane -akselin varassa, joka ei Avalanchen kaltaista joukkuetta vastaan tiedä hyvää. Avalanche omistaa huomattavasti laajemman ja kokonaisvaltaisesti paremmin organisoidun joukkueen.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Oilers heti isoon testiin

Edmonton Oilers voitti ensimmäisen pudotuspelisarjansa Los Angeles Kingsiä vastaan voitoin 4-3 ja toisella kierroksella se onnistui hieman yllättäen voittamaan Calgary Flamesin voitoin 4-1. Kings-sarjassa Oilersilla oli paikoitellen suuria vaikeuksia, kun Kings onnistui pimentämään McDavidin ja Draisaitlin. Flames-sarjassa Oilers oli kohtalaisen hyvä, mutta täysin Oilersin hyvyyteen on turha nojautua. Flames oli umpisurkea, eikä sen puolustus- ja maalivahtipeli ollut mistään kotoisin.

Colorado on pari napsua kovempi vastustaja kuin Kings tai Flames, joten haaste sen kuin vain kasvaa kasvamistaan. Oilers joutuu todella isoon testiin heti kättelyssä, kun se kohtaa koko NHL:n vaarallisimman joukkueen heidän kotiluolassaan. Oilersin hyökkäyskalusto on vaarallinen, mutta maalivahti- ja puolustuspelaaminen ei ole sieltä parhaimmasta päästä. Pelkästään hyvällä hyökkäyspelillä et pääse pelaamaan Stanley Cupin -finaaliin.

Avalanche nappaa ensimmäisen kiinnityksen

Kotijoukkue Colorado Avalanche pääsee nauttimaan ottelussa kotiedusta ja näin ollen viimeisestä vaihto-oikeudesta, joka kelpaakin vallan mainiosti McDavidin ja Draisaitlin nollaamista varten. Avalanche ei pahasti jää jalkoihin kärkipelaajien vertailussa, sillä Nathan MacKinnon, Mikko Rantanen, Gabriel Landeskog sekä Cale Makar ovat kaikki ykköskorin ukkoja näissä kekkereissä. Suurin ero tuleekin joukkueiden laajuudessa, jossa Avalanche pyyhkii Oilersia miten sattuu.

Avalanche on käynyt läpi perinteistä tietä kohti finaaleja, eli aikaisempina kausina ensimmäisellä tai toisella kierroksella ulos peleistä. Nyt kokemusta ja voiton nälkää löytyy joukkueelta riittämiin, ja Avalanche-leirissä tiedetään mitä voittaminen vaatii näissä tiukoissa peleissä. Avalanche omistaa huomattavasti laadukkaamman puolustuksen ja maalivahdin. Oilers on liian ison haasteen edessä Coloradon kanssa valitettavasti. Liuskalle valitaan Avalanchen voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,86 – Colorado käyttää heti kotietunsa hyödyksi.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!