19.2. NHL: Colorado Avalanche – Edmonton Oilers | Jatkuuko Oilersin tappioputki?

19.2.2023 Klo. 22:00

Colorado Avalanche

Panos
1.5/5

Colorado Avalanche ja Edmonton Oilers taistelevat sarjapisteistä NHL:ssä sunnuntai-illan Prime Time -ottelussa. Kamppailu pisteistä tapahtuu Denverissä Ball Areenalla, jossa kiekko putoaa keskiympyrään kello 22.00.

Colorado palaamassa juurilleen

Hallitsevan mestarin Colorado Avalanchen kausi ei ole vielä tähän mennessä säväyttänyt, mutta siihen löytyy yksinkertainen selitys. Colorado on kärsinyt järisyttävän paljon loukkaantumisista kuluvalla kaudella – kaikesta huolimatta Colorado on kyennyt pitämään itsensä kärkikahinoissa mukana. Coloradon materiaali on parhaimmillaan äärimmäisen laaja ja samalla tietenkin laadukas. Nyt Colorado on päässyt pelaamaan hetken jo hieman terveemmällä rosterilla, ja tulosta on alkanyt syntymään mukavaan tahtiin.

Colorado on pelannut kuluvalla kaudella 54 ottelua, joista saldona on 30 voittoa ja 24 tappiota maalierolla 163:147. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,02 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,72 maalin verran. Lähtökohdat eivät ole olleet parhaimmat mahdolliset hallitsevalla mestarilla, mutta se on selviytynyt vastoinkäymisistä huolimatta erinomaisesti. Tilastot tulevat paranemaan kauden edetessä, kun Colorado pääsee pelaamaan terveellä rosterilla.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Oilers tappioputkessa

Vierasjoukkue Edmonton Oilersin vakuuttava voittoputki on kääntynyt tappiokierteeksi. Tällä hetkellä se on kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa, jonka aikana takkiin on tullut Montreal Canadiensilta, Detroit Red Wingsilta ja New York Rangersilta. Tappioputken aikana Oilersin omassa kenttäpäädyssä on soinut peräti 14 kertaa, joten puolustus- ja maalivahtipeli ei ole parhaimmassa mahdollisessa formissa. Vastustajat eivät ole tulivoimaltaan edes sieltä parhaimmasta päästä, joten joku Oilersin pelaamisessa sakkaa.

Oilers on pelannut kuluvalla kaudella 56 ottelua, joista saldona on 30 voittoa ja 26 tappiota maalierolla 209:181. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,73 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,23 maalin verran. Oilers operoi vaarallisella hyökkäyskalustolla, joka luo ottelussa kuin ottelussa vaarallisia maalipaikkoja. Oilers-leirin ylivoimaprosentti on peräti 31,5%, eli ratkaisuvoimaa tästä löytyy enemmän kuin pienestä pitäjästä. Onglemat ovat kasautuneet puolustus- ja maalivahtiosastoon tuttuun tapaan.

Colorado voittaa kotonaan

Luvassa on todella mielenkiintoinen ottelu kahden laadukkaan joukkueen välillä, mutta Colorado Avalanche lähtee kamppailuun ennakkosuosikkina oikeutetusti. Oilers-leiri on ajautunut pieneen tappioputkeen, kun taas vuorostaan Colorado porskuttaa kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Kotijoukkue Avalanche on paremmin organisoitu joukkue, ja osakkeet ovat nousemassa hallitsevalla mestarilla. Nathan MacKinnon, Cale Makar, Mikko Rantanen, Devon Toews ja kumppanit pitävät huolen siitä, että pisteet jäävät Denveriin. Liuskalle valitaan kotijoukkue Colorado Avalanchen voitto varsinaisella peliajalla herkullisella 2.40-kertoimella.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!