3.6. NHL: Colorado Avalanche – Edmonton Oilers | Jatkuuko maalikarkelot?

3.6.2022 Klo. 03:00

Alle 7 maalia

Panos
1.5/5

Colorado Avalanche ja Edmonton Oilers jatkavat konferenssifinaalien mättämistä sarjan 2. osaottelussa torstain ja perjantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Coloradossa Ball Arenalla ja kiekko putoaa keskiympyrään kello 03:00.

Pudotuspelikiekkoa parhaimmillaan

Colorado Avalanchen ja Edmonton Oilersin ensimmäinen kohtaaminen oli pudotuspelikiekkoa parhaimmillaan – tai pahimmillaan, miten asian haluaakaan nähdä. Ottelu päättyi kotijoukkue Colorado Avalanchen voittoon lukemin 8-6. Kyseisestä kamppailusta löytyi kaikki pudotuspeliin kuuluvat herkut paitsi puolustus- ja maalivahtipeli. Ennakkoon sarjasta odotettiinkin varsin runsasmaalista ja hyökkäyspainotteista peliä, mutta samalla sykkeellä tämä sarja ei tule jatkumaan.

Kumpikin joukkueista tietää, että näissä peleissä ei yksinkertaisesti voi päästää noin montaa maalia oman selkänsä taakse. Colorado-leirissä ei oltu tyytyväisiä ottelun lopputulemaan, vaikka voitto ensimmäisestä pelistä tulikin tilille. Puolustuspelaamiseen kiinnitetään seuraavassa kamppailussa huomattavasti enemmän huomiota molempien leirien osalta, ja näin ollen voidaan odottaa hieman rauhallisempaa peliä lopputuloksen osalta seuraavassa kamppailussa.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Colorado kuskin paikalla

Colorado Avalanche on tässä sarjassa selkeä ennakkosuosikki voittamaan, mikä ei tule kenellekään yllätyksenä. Avalanche omistaa huomattavasti laadukkaamman sekä laajemman joukkueen. Oilersin peli roikkuu käytännössä muutaman kärkiukon harteilla, joka ei kanna joukkuetta finaaleihin saakka. Connor McDavid ja Leon Draisaitl ovat nakuttaneet näissä pudotuspeleissä aivan käsittämättömän kovaa tahtia pisteitä, mutta nyt vaadittaisiin muiltakin onnistumisia.

Colorado on tällä hetkellä kuskin paikalla sarjassa, mutta heidän pelaamisessaan on vielä parantamisen varaa. Johtoasemassa pelaaminen on yksi asia, missä heidän täytyy parantaa pelaamistaan. Pelin jäädyttäminen ei onnistunut edellisessä kamppailussa ollenkaan, sillä Colorado meinasi sössiä 7-4-johdon. Videoita on käyty läpi ja ongelmakohtia on nostettu pöydälle.

Odotuksena runsasmaalinen kamppailu

Seuraavasta kohtaamisesta odotetaan jälleen kerran todella runsasmaalista kamppailua, ja tässä onkin mahtava paikka lyödä suoraan vastapalloon vähämaalisen pelin puolesta. Darcy Kuemper ja Mike Smith eivät pelanneet maalissa hyvin, jonka takia maalivahtitilanne voi olla toisessa kamppailussa hieman eri. Mikko Koskinen saatetaan nähdä Oilersin maalilla. Kuemper kärsi ensimmäisessä ottelussa loukkaantumisesta – silmissä sumeni, eikä Kuemper nähnyt kiekkoa viimeisimpien tietojen mukaan. Pavel Francouz saattaa hyvinkin olla aloittavana maalivahtina kotijoukkueelta.

Kertoimissa on aivan liian paljon annettu painoarvoa edellisen pelin tapahtumiin ja aloittavien maalivahtien kysymysmerkkeihin. Kyseessä on kuitenkin pudotuspelit, jossa minimoidaan turhat virheet ja pelataan huomattavasti varovaisemmin kuin normaalisssa runkosarjapelissä. Hurlumhei-kiekon jälkeen yleensä molemmat joukkueet parantavat omaa puolustuspeliään huomattavasti, jonka takia ”vähämaalisen” pelin pelaaminen sopii tähän kamppailuun vallan mainiosti. Liuskalle valitaan alle 7 maalia ottelussa herkullisella 2,01 kertoimella.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!