28.11. NHL: Chicago Blackhawks – Winnipeg Jets | Hawks tappiokierteessä

28.11.2022 Klo. 02:00

Winnipeg Jets

Panos
1.5/5

Chicago Blackhawks ja Winnipeg Jets kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Chicagossa United Centerissa kello 02:00.

Hawks tappioputkessa

Kotijoukkue Chicago Blackhawksin pelaaminen alkaa näyttämään siltä kuin pitäisi, eli todella heikolta. Hawks on pelannut kuluvalla kaudella 20 ottelua, joista saldona on kuusi voittoa ja 14 tappiota maalierolla 50:69. Hawks on omassa konferenssissaan toiseksi viimeisenä ja omassa divisioonassaan viimeisenä. Kotijoukkue on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,50 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,45 maalin verran. Hawks on tällä hetkellä kuuden ottelun mittaisessa tappioputkessa, eikä valoa tunnelin päässä näy.

Hawks on paperilla yksi NHL:n heikoimmista joukkueista, ellei jopa kaikista heikoin. Se näkyy joukkueen pelaamisessa ja suorittamisessa. Hawks on onnistunut marraskuun aikana voittamaan ainoastaan kaksi ottelua, joten pelaaminen on todellakin ollut äärimmäisen surkeaa jo tovin. Hawksilta puuttuu käytännössä kokonaan tulivoima joukkueesta, eikä puolustus- ja maalivahtiosasto aiheuta hurraa huutoja.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Jets aloittanut kautensa tuloksellisesti hyvin

Winnipeg Jets on aloittanut oman urakkansa NHL:ssä kohtuullisen hyvin. Se on pelannut kuluvalla kaudella 19 ottelua, joista saldona on peräti 12 voittoa ja seitsemän tappiota maalierolla 56:51. Jets on tehnyt ottelua kohden 2,95 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on kolissut 2,68 maalin verran. Puolustus- ja maalivahtipeli on toiminut erinomaisesti, mutta hyökkäyspäässä on vielä parantamisen varaa Jets-leirillä.

Jetsin valmentajaksi tälle kaudelle tuli Dallas Starsista tuttu Rick Bowness, jonka pelikirja perustuu täysin puolustusvoittoiseen peliin. Heikolla tulivoimalla operoivia joukkueita vastaan kyseinen pelitapa tuottaa tulosta. Marraskuun alussa Jets ja Blackhawks kohtasivat, jolloin Jets oli suvereenisti vahvempi lukemin 4-0. Ensi yön ottelussa sama kaava tulee jatkumaan, eli Hawksin on todella vaikea päästä rakentamaan omaa hyökkäyspeliään Jetsin päädyssä.

Blackhawksin tappioputkelle jatkoa luvassa

Winnipeg Jets lähtee ensi yön otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Se omistaa huomattavasti laadukkaamman pelaajamateriaalin kuin Hawks. Jetsin puolustusvoittoinen pelaaminen ei tule olemaan helppoa Hawksille, sillä kotijoukkueen tulivoima ei ole vaarallinen, eikä pelaaminen ole ylipäätään hyvällä tasolla. Liuskalle valitaan vierasjoukkue Winnipeg Jetsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 2,05. Yksinkertaisesti Jets on liian kova pala purtavaksi Hawks-leirille.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!