20.2. NHL: Chicago Blackhawks – Toronto Maple Leafs | Vahvistunut Toronto Hawksin kimppuun

20.2.2023 Klo. 01:00

Toronto Maple Leafs

Panos
2/5

Chicago Blackhawks ja Toronto Maple Leafs kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Chicagossa United Centerissä, jossa kiekko putoaa jäähän kello 01.00.

Hawks altavastaajan roolissa

Chicago Blackhawks lähtee ensi yön kamppailuun selkeänä altavastaajana, mikä ei tule kyllä kenellekään yllätyksenä. Hawks on koko NHL:n sarjataulukon viimeisenä, ja se saa vastaansa yhden vaarallisimmista joukkueista. Hawks ja Maple Leafs kohtasivat toisensa muutamia päiviä takaperin, jolloin Toronto oli vahvempi maalein 5-2. Hawks loi ottelussa maaliodottamaa 1,8 maalin verran ja Toronto 4,8 maalin verran. Ensi yön ottelu tulee jatkumaan aivan täysin samalla kaavalla, eli Hawks vikisee ja Toronto tekee mitä haluaa.

Hawks on pelannut kuluvalla kaudella 54 ottelua, joista saldona on 17 voittoa ja 37 tappiota maalierolla 131:196. Hawks on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,43 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,63 maalin verran – Hawks on koko liigan vähiten maaleja tehnyt joukkue ja kahdeksanneksi eniten maaleja päästänyt joukkue. Se operoi yhdellä huonoimmista materiaaleista, joka näkyy kyllä suoraan tulostaululla.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Toronto valovuoden edellä jokaisella pelin osa-alueella

Vierasjoukkue Toronto Maple Leafs on valovuoden edellä jokaisella pelin osa-alueella. Vierailijoiden pelaamisesta ei löydy heikkouksia, sillä nykyään puolustus- ja maalivahtiosasto on kunnossa, eikä se porskuta pelkän tulivoimansa takia eteenpäin. Toronto teki todella mielenkiintoiset kaappaukset St. Louis Bluesilta, kun Ryan O’Reilly ja Noel Acciari saapui Toronto-leirin vahvuuteen. O’Reilly tuo joukkueeseen paljon kokemusta ja voittamisen kulttuuria – debyytti-ottelussaan O’Reilly luukutti 16 minuuttia peliaikaa, voittaen aloitukset 86% varmuudella ja samalla yksi syöttöpiste kirjattiin tilille.

Toronto on pelannut kuluvalla kaudella 56 ottelua, joista saldona on 34 voittoa ja 22 tappiota maalierolla 191:147. Se on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,41 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,63 maalin verran. Tällä hetkellä Toronton pelistä ei löydy yhtä ainuttakaan heikkoa kohtaa. Hyökkäyspelaaminen toimii täydellisesti, ja alakertakin on erinomaisessa formissa.

Tasoerot valtavat

Toronto lähtee ensi yön kamppailuun ennakkosuosikkina. Se omistaa huomattavasti laadukkaamman ja laajemman pelaajamateriaalin kuin Hawks. Joukkueet kohtasivat muutama päivä sitten, ja silloin Toronto oli vahvempi lukemin 5-2. Muutamassa päivässä voimasuhteet eivät ole liikkuneet mihinkään, paitsi Toronto on treidin myötä vahvistunut. Hawksilla tulee olemaan jälleen kerran hankalaa luoda maalipaikkoja vierailijoiden kenttäpäätyyn, mutta Torontolla ei sitä ongelmaa ole Hawksin kenttäpäädyssä. Auston Matthews, Mitch Marner, John Tavares, William Nylander ja kumppanit tulevat määrittämään pelin kulkua. Liuskalle valitaan Toronto Maple Leafsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,60.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!