4.1. NHL: Chicago Blackhawks – Tampa Bay Lightning | Blackhawks heikossa vireessä

4.1.2023 Klo. 03:30

Tampa Bay Lightning -1,5

Panos
1.5/5

Chicago Blackhawks ja Tampa Bay Lightning kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Ottelu pelataan Chicagossa United Centerissä kello 03:30.

Hawksin surkea materiaali

Kotijoukkue Chicago Blackhawks operoi tällä kaudella koko NHL:n heikoimmalla ja kapeimmalla materiaalilla, joka näkyy joukkueen suorittamisessa sekä pelaamisessa. Se on pelannut kuluvalla kaudella 36 ottelua, joista saldona on kahdeksan voittoa ja 28 tappiota maalierolla 79:135. Hawks on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,19 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,75 maalin verran. Hawks on tällä hetkellä koko NHL:n sarjataulukossa viimeisenä.

Chicago Blackhawks onnistui voittamaan marras- ja joulukuun aikana ainoastaan neljä ottelua. Hawks on jokaisella pelin osa-alueella surkea, eikä se tule tämän kauden aikana voittamaan kovin montaa ottelua. Patrick Kane, Jonathan Toews, Seth Jones ja Max Domi ovat joukkueen kirkkaimmat nimet, mutta muuten materiaali on naurettavan surkea. Hawks on tehnyt koko NHL:n vähiten maaleja, eikä se tiedä hyvää Tampan kaltaista hyvin puolustavaa joukkuetta vastaan.

Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Tampan peli vakuuttavaa

Tampa Bay Lightningin alkukausi ei ollut parhain mahdollinen, mutta nyt se on jo tovin pelannut omalla tasollaan, ja pelaaminen on vakuuttanut. Tampan puolustus- ja maalivahtipeli on tällä hetkellä timanttia, eikä hyökkäysvoimasta ole ollut ikinä puutetta. Tampa on pelannut kuluvalla kaudella 35 ottelua, joista saldona on 23 voittoa ja 12 tappiota maalierolla 125:101. Se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,57 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,89 maalin verran.

Jon Cooperin luotsaama Tampa Bay on jälleen kerran joukkue, joka taistelee tämän kauden osalta tosissaan Stanley Cupin voitosta – toisin kuin kotijoukkue Blackhawks. Materiaaliltaan Tampa on pysynyt useamman vuoden jo putkeen yhtä vahvana, mutta tietenkin muutamat palaset ovat vaihtuneet. Runko on pysynyt kuitenkin täysin samana, ja se näkyy joukkueen pelaamisessa. Tampan peli on vakuuttavaa, eikä kotijoukkue Chicago Blackhawks kykene haastamaan Tampaa millään pelin osa-alueella.

Tampa marssii voittoon

Chicago Blackhawks on koko NHL:n surkein joukkue, eikä se tule tästäkään ottelusta selviämään ehjin nahoin. Hawks on hävinnyt edelliset neljä kamppailuaan kaikki yli kahdella maalilla, ja Tampa tulee tekemään saman tempun, eli voittamaan yli kahdella maalilla. Taso- ja materiaalierot ovat valtavat joukkueiden välillä, eikä Hawksin heikko hyökkäyspelaaminen tule horjuttamaan Tampan puolustusta ja Andrei Vasilevskia millään tavalla.

Hawks on tehnyt edellisen neljän ottelun aikana ainoastaan neljä maalia, joka kuvastaa hyvin heidän tulivoimaansa. Käytännössä sitä ei ole ollenkaan olemassa. Nikita Kucherov, Brayden Point, Steven Stamkos ja kumppanit tulevat dominoimaan kenttätapahtumia. Tampa voi hyvinkin lyödä rumat lukemat tauluun, kun vastaan asettuu äärimmäisen heikko Hawks. Liuskalle valitaan Tampa Bay Lightningin voitto vähintään kahdella maalilla kertoimella 1,76.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!