17.11. NHL: Chicago Blackhawks – St. Louis Blues | Onnistuuko Blues jatkamaan voittoputkeaan?

17.11.2022 Klo. 02:30

St. Louis Blues

Panos
1.5/5

Chicago Blackhawks ja St. Louis Blues kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Ottelu pelataan Chicagossa ja pelipaikkana toimii United Center. Kiekko putoaa United Centerin keskiympyrään kello 02:30.

Bluesin heikko alkukausi

St. Louis Bluesin alkukausi ei ole ollut sieltä parhaimmasta päästä, mutta tällä hetkellä joukkue porskuttaa kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa. Voitot tulivat San Jose Sharksia, Vegas Golden Knightsia ja Colorado Avalanchea vastaan, joten muutama iso päänahka Bluesilla on viime peleistä. Ennen voittoputkea Blues rämpi peräti kahdeksan ottelun mittaisessa tappioputkessa. Viime otteluissa Blues on tehnyt ryhtiliikkeen pelaamisessa, ja voittoja on alkanut satamaan laariin.

Blues on pelannut kuluvalla kaudella 14 ottelua, joista saldona on kuusi voittoa ja kahdeksan tappiota maalieron ollessa 34:50. Vierasjoukkue on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,43 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,57 maalin verran. Hyökkäys- ja puolustuspelaaminen ovat molemmat olleet todella heikkoa, eikä Bluesin materiaalilla näin pitäisi asian olla. On kuitenkin varmaa, että Bluesin osakkeet tulevat nousemaan ja tilastot alkavat paranemaan kauden edetessä – Blues omistaa todella laadukkaan ja laajan pelaajamateriaalin.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Onnistuuko Blackhawks tylsyttämään nuottipaidat?

Chicago Blackhawks on papereilla yksi tämän kauden heikoimmista joukkueista, mutta tähän mennessä pelaaminen on hieman jopa positiivisesti yllättänyt. Missään nimessä Blackhawks ei taistele kuluvalla kaudella pudotuspeleistä. Tähän mennessä Hawks on odotuksiin nähden pärjännyt paremmin kuin odotettiin, mutta kauanko sama kaava jatkuu? Hawksin pelaaminen on lähinnä puolustusvoittoista taistelua, eikä se kanna hedelmää pitkälle. Materiaali on todella kapea ja tulivoimaa ei löydy juuri ollenkaan.

Blues tulee pitämään itsellään kiekkokontrollin, mutta onnistuuko Blackhawks tylsyttämään nuottipaidat omalla puolustuspelillä? Bluesilla on ollut ongelmia hyökkäyspäässä viimeistelyn suhteen, kun taas Hawksin puolustuspeli on toiminut suhteellisen hyvin – Hawks on päästänyt ottelua kohden 3,00 maalia omiin. Blues on viime peleissä osoittanut parantamisen merkkejä maalipaikkojen luomisessa ja ylipäätään hyökkäyspelissä.

Blues jatkaa voittoputkeaan

St. Louis Blues on ensi yön ottelussa ennakkosuosikkina, mikä ei tule tietenkään yllätyksenä. Blues on materiaaliltaan huomattavasti laadukkaampi kuin Hawks-leiri. Nuottipaidat porskuttavat kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa, jonka aikana kaatui mm. Colorado Avalanche ja Vegas Golden Knights. Bluesille tarjotaan vierasvoitolle kertoimeksi 2,10, joka on liian suuri todennäköisyyksiin nähden. Blues on heikosta alkukaudesta huolimatta äärimmäisen vaarallinen nippu, joka ei Hawksin kaltaista joukkuetta vastaan tule olemaan vaikeuksissa. Bluesin voitto varsinaisella peliajalla sopii vallan mainiosti lapulle.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!